O Skoda Yeti cu motor de Audi TT-RS ar putea fi sleeper-ul perfect

O Skoda Yeti cu motor de Audi TT-RS ar putea fi sleeper-ul perfect
  • Cea mai nebuna Skoda Yeti vine din Marea Britanie
  • Masina ascunde sub capota un motor de Audi TT-RS
  • Unitatea 2.5 turbo a fost modificata pentru 510 CP
Distribuie pe Facebook

Daca mai punem la socoteala si faptul ca unitatea 2.5 TFSI a fost modificata pentru un total de 510 cai putere, atunci intreaga situatie cu "sleeper-ul perfect" devine deja o certitudine.

Introdusa pe piata la inceputul anului 2009, Skoda Yeti ocupa un loc fruntas in topul celor mai reusite crossovere ale industriei auto - cel putin atunci cand vine vorba despre raportul oferta / pret.

Design-ul atipic, capacitatile off-road deosebite si gama de motorizari fara prea mari (sportive) au facut insa ca popularul model de dimensiuni compacte al companiei din Mlada Boleslav sa stea departe de lumea tuningului.

Pana acum, cand posesorul britanic al unei Skoda Yeti a pornit in cautarea unui plus de putere si performanta pe asfalt, aventura sa materializandu-se cu ceea ce ar putea fi sleeper-ul perfect.

Si asta pentru ca exemplarul din cazul de fata s-a ales cu un transplant de motor, sub capota popularului model de dimensiuni compacte al companiei din Mlada Boleslav pozand mai nou... un propulsor turbo de 2.5 litri.

Iar vestile bune nu se opresc aici, unitatea cu cinci cilindri in linie preluata de la micul, dar fiorosul Audi TT-RS alegandu-se cu numeroase imbunatatiri sinonime unui total de 510 cai putere.

Din pacate, informatiile cu privire la extremul proiect de tuning din Marea Britanie se opresc pentru moment aici, insa ne-ar placea ca turbina Loba LO500 si acel ECU Stage 3 de la Revo Performance sa fie insotite atat de o transmisie DSG, cat si de un sistem de tractiune integrala. Iti dai seama ce expresii vor face posesorii de BMW M3 atunci cand vor fi depasiti pe autostrada... de o Skoda Yeti?

Skoda Yeti cu motor de Audi TT-RS

Skoda Yeti cu motor de Audi TT-RS

Skoda Yeti cu motor de Audi TT-RS

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Skoda Yeti cu motor de Audi TT-RS
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 23 Aprilie 2015