O viteza maxima cat mai mare a fost singurul lucru pe care l-au avut in cap. Unde s-au oprit americanii

O viteza maxima cat mai mare a fost singurul lucru pe care l-au avut in cap. Unde s-au oprit americanii
  • Ford aduce la SEMA sapte proiecte de tuning pe baza noului Mustang
  • Atractia principala o reprezinta un exemplar capabil sa atinga 321 km/h
  • Cele mai multe exemplare ofera atat modificari estetice, cat si tehnice
Distribuie pe Facebook

Ford aduce la cel mai mare salon de tuning al planetei nu unul, nu doua, ci sapte proiecte construite in jurul ultimei generatii a modelului Mustang. Printre acestea se numara si un exemplar capabil sa depaseasca o viteza de 320 de kilometri pe ora.

Marile companii auto de peste Ocean se pregatesc temeinic pentru editia din acest an a faimosului SEMA Show. Un exemplu concret in acest sens il reprezinta Ford, care are de gand sa aduca la fata locului nu mai putin de sapte proiecte de tuning bazate pe noul Mustang Facelift.

Cum arata si ce ofera fiecare exemplar in parte, ramane sa aflam din randurile si, totodata, fotografiile urmatoare:

Ford Mustang la SEMA 2017Dezvoltat impreuna cu specialistii MAD Industries, acest Ford Mustang echipat cu platfon retractabil iese numaidecat in evidenta prin caroseria de culoare alba, insotita de stickere negre si verzi. Nu lipsesc insa din meniu nici imbunatatirile aerodinamice, jantele din aliaj cu diametrul de 20 de inch sau suspensia de tip coilover care lasa pe burta masina americana. Pachetul de tuning prezent in cazul de fata este incheiat de motorul EcoBoost cu capacitatea cilindrica de 2.3 litri, echipat cu o evacuare marca Borla.

Ford Mustang la SEMA 2017Botezat sugestiv Roush 729 Mustang, acest Ford Mustang de culoare verde are de anuntat o putere maxima de 729 CP, multumita motorului V8 cu compresor mecanic pe care il adopta sub capota. Surplusul serios de performanta propus de masina americana este pus in valoare la exterior de capota ventilata a propulsorului de cinci litri si elementele din fibra de carbon ale noului body kit. Jantele aurii pe 20 de inch, scaunele racing marca Recaro si roll-cage-ul interior pun capat, in cele din urma, listei cu vesti bune.

Ford Mustang la SEMA 2017Mandria companiei Tucci Hot Rods, acest Ford Mustang de ultima generatie a preferat functia in dauna formei. In libera traducere, toate modificarile operate la nivel de exterior au avut ca scop imbunatatirea coeficientului aerodinamic. De asemenea, motorul V8 de cinci litri prezent la datorie a primit un sistem de supraalimentare cu doua turbine, astfel ca masina americana atinge acum o viteza maxima de 321 km/h. Drept urmare, noua suspensie si franele Wilwood Aero sunt mai mult decat binevenite.

Ford Mustang la SEMA 2017Purtand semnatura specialistilor Speedkore, acest Ford Mustang cu plafon retractabil imbina placerea de a conduce o decapotabila cu performanta generata de un propulsor supraalimentat. Un propulsor cu opt cilindri in V si capacitatea de cinci litri, care lucreaza alaturi de o cutie automata cu nu mai putin de zece rapoarte in cazul in care te intrebai. Noua masina americana promite sa puncteze inclusiv la capitolul design, datorita jantelor din aliaj in cinci spite duble si interiorului din piele Bomber Brown.

Ford Mustang la SEMA 2017"Schitat" de pilotul de curse Brad DeBerti, acest Ford Mustang de culoare neagra mizeaza la randul sau pe un benzinar cu opt cilindri in V si compresor mecanic. Principala diferenta o reprezinta cutia oferita, unitatea de cinci litri lucrand in cazul de fata alauti de o manuala cu sase rapoarte. Alte modificari includ evacuare Borla, suspensie independenta pe puntea spate si mai multe noutati la nivel estetic - printre care si spoilere fata / spate agresiv stilizate, aripi laterale proeminente sau jante din aliaj pe 20 inch.

Ford Mustang la SEMA 2017O creatie marca Air Design, acest Ford Mustang se remarca printr-un plus de agresivitate mai degraba estetica decat tehnica. Intr-o alta ordine de idei, imbunatatirile operate sub capota lipsesc cu desavarsire din peisaj, cele mai mari schimbari avand loc la nivel de caroseriei. O caroserie de culoare argintie, cu dungi negre si o parte frontala complet restilizata, livrata la pachet alaturi de noi jante si scaune Recaro la interior. Cu toate ca motorul a scapat neatins, franele standard au fost inlocuite cu unele Wilwood.

Ford Mustang la SEMA 2017Ultimul, dar nu cel din urma, acest Ford Mustang semnat Drag Racing Against Gangs and Graffiti ia forma unei masini tunate de politie, prelungirea proeminenta atasata spoilerului fata, eleronul posterior si jantele din aliaj pe 20 de inch numarandu-se printre principalele atractii. Pachetul estetic este completat perfect de o suspensie mai joasa cu cateva zeci de milimetri si doua modificari minore pentru motorul 2.3 EcoBoost - o admisie marca Air Raid si un sistem de evacuare Borla.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Ford Mustang la SEMA 2017
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 26 Octombrie 2017