OCAZIE RARA. Acum ai sansa sa cumperi una dintre acele masini care incing atmosfera la SEMA Show

  • O Toyota Avalon modificata pentru SEMA e de vanzare in SUA
  • Berlina japoneza vine cu un tuning exterior si interior
  • Nota de plata se apropie de suma de 25.000 de dolari
Distribuie pe Facebook

Masinile modificate special pentru cel mai mare salon de tuning al planetei? Rar ajung la vanzare! Insa si atunci cand se intampla acest lucru... clientii se bat pe ele.

Nu la fel se poate spune, ce este drept, si despre aceasta Toyota Avalon. Proiectata special pentru editia din anul 2005 a celebrului SEMA Show, berlina japoneza incearca cu disperare sa isi gaseasca un nou proprietar.

De vina pentru situatia respectiva ar putea fi pretul mare de vanzare, de aproape 25.000 de dolari. Nici tuningul care poarta semnatura Rad Rides nu arata mai bine, in special modificarile operate la nivel de exterior.

Si daca tot veni vorba despre acest subiect, tratamentul primit de berlina japoneza cuprinde o caroserie in doua culori, noi spoilere fata si spate, plus jante din aliaj. Cu un design mai putin reusit, daca este sa ne intrebi pe noi.

Alte detalii exterioare includ o grila supradimensionata pentru radiator, un eleron pentru portbagaj si portiere fara manere. La interior, pielea bicolora si unitatea audio de la Kenwood reprezinta principalele atractii.

In ceea ce priveste motorizarea aspirata cu sase cilindri in V si capacitatea de 3.5 litri, aceasta a scapat complet neatinsa. Totodata, livrarea valorilor maxime catre roti se realizeaza in continuare printr-o cutie automata in cinci trepte.

La final, anuntul de vanzare a respectivei Toyote Avalon, proiectata special pentru editia din anul 2005 a celebrului SEMA Show, scoate la iveala un alt element interesant. Berlina japoneza nu a fost condusa decat pentru 270 km.

Toyota Avalon SEMA de vanzare

Toyota Avalon SEMA de vanzare

Toyota Avalon SEMA de vanzare

Toyota Avalon SEMA de vanzare

Toyota Avalon SEMA de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (92) Poze Toyota Avalon SEMA de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 2 Aprilie 2019