Ok-Chiptuning revigoreaza vechiul 1M Coupe cu 440 CP si jante pe 20"

Ok-Chiptuning revigoreaza vechiul 1M Coupe cu 440 CP si jante pe 20"
  • Cel mai nou pachet de tuning destinat vechiului BMW M1 Coupe vine de la Ok-Chiptuning
  • Lista cu bunatati vizeaza atat departamentul vizual, cat si partea tehnica a modelului sport bavarez
  • Clientii pot opta pentru 440 CP, jante pe 20 inch, suspensie sport, evacuare racing etc
Distribuie pe Facebook

Iar surprizele pregatite de specialistii germani nu se opresc aici, lista modificarilor operate in cazul de fata continuand cu suspensia sport H&R, evacuarea racing de la Eisenmann sau elementele interioare M-Performance.

Performantele de top caracteristice motorului bi-turbo de trei litri si 340 de cai putere, respectiv senzatiile rezultate in urma combinarii sistemului de tractiune spate cu o transmisie manuala si greutate redusa au transformat BMW-ul 1M Coupe intr-unul dintre cele mai reusite si mai dorite automobile ale deceniului actual.

Chiar si asa, marile companii de tuning ale planetei au simtit nevoia sa mai imbunatateasca un aspect sau doua la reteta modelului sport bavarez, competitia intre pachetele oferite continuand si in ziua de astazi, la luni bune distanta de la iesirea din productie a indragitei creatii din Munchen.

BMW 1M Coupe by Ok-ChiptuningBMW 1M Coupe by Ok-Chiptuning

BMW 1M Coupe by Ok-Chiptuning

Intr-o alta ordine de idei, cei care au apucat sa puna mana pe unul dintre cele numai 6.309 de BMW-uri 1M Coupe fabricate in total, insa nu au ajuns inca la nici un fel de concluzie cu privire la modificarile pe care sa i le aduca propriului exemplar au o noua optiune de luat in calcul.

Vorbim, mai exact, despre un pachet de tuning ce poarta semnatura specialistilor Ok-Chiptuning si a carei atractie principala o reprezinta de departe, fara dar si poate, cresterea valorilor maxime pana la un total de 440 de cai putere si 500 de Newton-Metri.

Surprizele nu se opresc insa aici, aceeasi posesori ai BMW-ului 1M Coupe putand opta inclusiv pentru o suspensie coilover de la H&R, efectul de sportivitate conferit de reducerea garzii la sol fiind amplificat de jantele Schmidt CC-Line pe 20 inch.

La final, reteta modelului sport bavarez impresioneaza prin sistemul de evacuare racing de la Eisenmann, care isi doreste sa demonstreze ca si masinile turbo pot avea un sunet de exceptie, respectiv elementele interioare semnate M Performance.

Oficialii Ok-Chiptuning nu au publicat pana la acest moment nici un fel de informatie referitoare la pretul modificarilor operate de celebra companie germana de tuning.

BMW 1M Coupe by Ok-Chiptuning

BMW 1M Coupe by Ok-Chiptuning

BMW 1M Coupe by Ok-Chiptuning

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze BMW 1M Coupe by Ok-Chiptuning
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 21 August 2015