Opel-ul care nu se teme de nimic. Are 905 CP si fumeaza orice Lamborghini.

Opel-ul care nu se teme de nimic. Are 905 CP si fumeaza orice Lamborghini.
  • Cel mai nebun Opel Kadett al planetei vine din Germania
  • Exemplarul cu pricina ofera 905 CP si 960 Nm
  • Sprintul 100 - 200 km/h dureaza doar 3.1 secunde
Distribuie pe Facebook

Ai un Gallardo sau Huracan? Murcielago ori Aventador? Auzi, stii ce? Nici nu mai conteaza. Indiferent de numele Lamborghini-ului tau, iti recomandam sa stai departe de acest Opel Kadett. E spre binele ego-ului tau!

Un Opel Kadett nu este chiar prima masina la care sa ne gandim atunci cand vine vorba despre realizarea unui proiect extrem de tuning. Asta nu inseamna insa neaparat ca automobilul cu pricina nu poate reprezenta baza perfecta pentru asa ceva.

Ba dimpotriva. Cea mai buna dovada in acest sens vine din Germania, acolo unde o companie pe nume WKT a lucrat din greu pentru a obtine un exemplar capabil sa rivalizeze cu mega-hibridul McLaren P1 din punctul de vedere al puterii maxime.

Si nu, nu este niciun fel de gluma. Chiar daca la prima vedere nu pare, acest Opel Kadett gazduieste in compartimentul motor nici mai mult, nici mai putin de 905 cai putere. In schimb, cuplul maxim se invarte in jurul valorii de... 960 Newton-Metri.

Opel Kadett de 905 CP

Care-i secretul din spatele acestor impresionante cifre si numere? Spre deosebire de supercarurile cu care concureaza, modelul german se bucura de serviciile unui modest propulsor in patru cilindri, pe care s-ar putea sa-l recunosti dupa codul X20XEV.

Motorizarea cu pricina a primit, ce-i drept, numeroase imbunatatiri, o turbina care lucreaza la 2.8 bar tinand capul de afis. Nu stim, din pacate, catre ce punte iau calea cei 905 CP anterior mentionati, insa putem spune ca greutatea nu depaseste in cazul de fata 1.120 kg.

Drept urmare, atunci cand este forjat la maximum, extremul proiect de tuning pus la punct de compania WKT reuseste sa accelereze de la 100 la 200 km/h in aproximativ 3.1 secunde. Cat despre sprintul 100 - 250 km/h, acesta dureaza circa 5.7 secunde.

Nu avem niciun fel de informatie despre cat de departe se poate duce acul vitezometrului, insa nu ar fi de mirare ca viteza de top a acestui Opel Kadett sa depaseasca 300 kilometri pe ora. Asta desi exteriorul modelului german nu anunta nimic in acest sens.

Opel Kadett de 905 CP

Opel Kadett de 905 CP

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Opel Kadett de 905 CP
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 19 Februarie 2016