Opulenta maxima: De la Mansory vine Rolls-ul placat cu aur de 24 karate

Opulenta maxima: De la Mansory vine Rolls-ul placat cu aur de 24 karate
  • Cel mai nou pachet de tuning destinat luxosului Rolls-Royce Wraith vine de la Mansory
  • Specialistii germani au pregatit o selectie fina de materiale de top, precum aurul de 24k
  • Clientii pot opta inclusiv pentru un total de 740 cai putere si 1.000 Newton-Metri
Distribuie pe Facebook

Obsesia celor de la Mansory pentru masinile scumpe si exclusiviste nu mai reprezinta niciun secret pentru nimeni, dovada stand proiectele de tuning prezentate de oficialii germani in anii ce-au trecut. De la aceasta regula nu face insa exceptie nici macar ultima creatie iesita de pe portile companiei din Brand, aceasta avand sa porneasca de la luxosul Rolls-Royce Wraith.

Unul dintre cele mai impresionante produse oferite la momentul actual de catre industria auto, Rolls-Royce-ul Wraith reuseste sa combine luxul si performanta mai bine ca oricare alt model.

Super-coupe-ul britanic nu a reusit insa sa-i convinga si pe germanii de la Mansory, oficialii celebrei companii de tuning din Brand punand la cale un pachet plin de opulenta pentru cei care simt la fel.

De fapt, tratamentul "Palm Edition 999" este disponibil in doar noua exemplare, clientii sai putand astfel invoca exclusivitatea ori de cate ori vine vorba despre acest subiect.

Rolls-Royce Wraith by Mansory

O alta particularitate a meniului cu pricina o reprezinta valoarea materialelor alese de specialistii Mansory, Rolls-ul iesit de pe portile tunerului german alegandu-se cu numeroase elemente placate cu aur de 24k.

Elemente care, in mod surprinzator, decoreaza nu doar interiorul luxos al Wraith-ului, ci si caroseria impunatoare ce atrage atentia asupra super-coupe-ului britanic.

Alte modificari propuse de celebra companie din Brand includ spoilere fata si spate restilizate, praguri laterale proeminente, dar si jante pe 22 inch sau insertii de piele alba si cusaturi de culoare aurie.

Rolls-Royce Wraith by Mansory

La final, cei noua norocosi clienti ai pachetului "Palm Edition 999" se vor alege si cu un plus serios de putere, Rolls-Royce-ul Wraith ajungand dezvolte 740 CP si 1.000 Nm in urma tratamentului prescris de Mansory.

Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in numai 4.4 secunde, super-coupe-ul britanic continuandu-si apoi incursiunea pana la pragul celor 300 de kilometri pe ora.

Informatiile referitoare la pretul celui mai nou proiect de tuning iesit de pe portile atelierului german de tuning lipsesc cu desavarsire pentru moment, insa nu ar fi deloc de mirare ca acesta sa depaseasca 100.000 de euro.

Rolls-Royce Wraith by Mansory

Distribuie pe Facebook
mai multe