Oricat te-ai uita la atrocitatea asta, tot nu poti sa o intelegi. Este capitonata cu piele si are o canapea in spate

Oricat te-ai uita la atrocitatea asta, tot nu poti sa o intelegi. Este capitonata cu piele si are o canapea in spate
  • Sub toata aceasta piele sta ascuns un Lexus LS400
  • Bara spate a fost inlocuita cu o mini-canapea
  • Modificarile aduse partii frontale sunt necunoscute
Distribuie pe Facebook

Incepem ziua cu o hidosenie pe roti, care la baza este de fapt un Lexus LS400. Da, daca te uiti bine, sub tot capitonajul acela, sub canapeaua care tine loc de bara spate si mai ales sub aripa aceea spate, sta ascuns un Lexus.

De-a lungul timpului am vazut o gramada de atrocitati comise de "pasionatii" auto. De la masini care se voiau scoase din diverse filme, precum Mad Max sau Death Race, si pana la asa-zise proiecte pe care nu le poti intelege, oricat te-ai scarpina in cap.

Cel mai bun exemplu este acest Lexus LS400, un sedan care cu putina rabdare si desigur, gust, poate fi transformat destul de usor. Ai nevoie doar de o suspensie care sa coboare garda la sol, un set de jante potrivite si...cam atat. Simplu si cu gust.

Desigur, acest "pasionat" a ales calea cealalta. In loc de o nuanta exterioara care sa atraga toate privirile, si-a capitonat masina cu piele, iar partea de sus arata de parca ar fi peretele unui salon dintr-un spital de psihiatrie.

Lexus LS400 capitonat cu piele

Trecem de jantele, care sunt fara indoiala cele stock, si ajungem in partea din spate acolo unde privirea ne este acaparata de uriasa aripa spate, cromata pe mijloc si cu inscriptia "Size Matters" pe lateral. Intr-un final ajungem la spoiler-ul spate...care acum este o mini-canapea. Cum i-o fi permis acestei masini sa circule pe drumurile publice, nu stim, dar...in SUA totul este posibil.

Modificarile aduse partii frontale raman un mister, si bine fac. Se poate totusi observa ca pe capota este montat ceva, dar nu ne putem da seama ce. Si sa fim sinceri, nici nu vrem. A, de-abia acum la final am observat manusile de box lipite in partea inferioara a...canapelei.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 13 Martie 2018