Overdrive ne unge sufletul cu un Mercedes E60 AMG modificat ca la carte

Overdrive ne unge sufletul cu un Mercedes E60 AMG modificat ca la carte
  • Overdrive ne unge sufletul cu un Mercedes E60 AMG modificat ca la carte
  • Exteriorul a primit o noua nuanta de argintiu, interiorul piele de culoare neagra
  • Nu lipsesc din meniu nici plafonul din Alcantara sau mahonul cu finisare piano black
Distribuie pe Facebook

In loc sa altereze reteta originala a legendarului automobil german de inalta performanta, celebra companie bulgara de tuning a pastrat absolut totul in limita bunului simt.

Iti mai aduci aminte de Overdrive? Ei bine, se pare ca nu ne-am inselat deloc: celebra companie bulgara de tuning chiar are o slabiciune pentru automobilele de altadata.

Drept urmare, dupa ce au luat la modificat atat Jaguar XJ220, cat si Mercedes-ul 280SL, vecinii nostri de la Sud de Dunare si-au indreptat acum catre un... Mercedes E60 AMG.

Iar vestile bune nu se sfarsesc aici: in loc sa altereze reteta originala a legendarului automobil german de inalta performanta, specialiastii Overdrive au pastrat totul in limita bunului simt.

Mercedes E60 AMG de la OverdriveMercedes E60 AMG de la OverdriveMercedes E60 AMG de la Overdrive

Asa se face ca spoilerele racing sau jantele ridicole lipsesc cu desavarsire din peisaj, singura imbunatatire exterioara constand in noua nuanta de argintiu de la nivelul caroseriei.

In ceea ce priveste departamentul interior, situatia este oarecum similara, cockpitul legendarului automobil german de inalta performanta dispunand de piele neagra.

Piele de culoare neagra oferita la pachet alaturi de cusaturi contrastante, insertii de alcantara pentru plafon, dar si ornamente realizate dintr-un mahon cu finisare piano black.

Nici motorul aspirat cu opt cilindri in V, nici transmisia automata cu patru rapoarte nu a suferit nici un fel de modificare, acestea functionand in continuare fara nici un fel de problema.

In schimb, sistemul de franare original a fost inlocuit cu unul de generatie mai noua, imprumutat de la un Mercedes S-Class apartinand colectiei S55 AMG (W220).

Ar mai fi una alta de spus despre acest Mercedes E60 AMG - ca a fost fabricat in 1993 si ca a parcurs putin peste 100.000 de kilometri pana in prezent, de exemplu, insa fotografiile vorbesc de la sine.

Mercedes E60 AMG de la OverdriveMercedes E60 AMG de la Overdrive

Mercedes E60 AMG de la Overdrive

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Mercedes E60 AMG de la Overdrive
mai multe