OZN, frate! Nissan-ul din 2008 are doua turbine in locul spoilerului spate

OZN, frate! Nissan-ul din 2008 are doua turbine in locul spoilerului spate
  • OZN, frate!
  • Nissan-ul din 2008 are doua turbine in locul spoilerului spate
Distribuie pe Facebook

Din peisaj nu lipsesc insa nici aripile fata ventilate ori interiorul custom - dupa cum reiese si din urmatorul material video, lung de 15 minute.

Se remarca numaidecat prin prelungirea proeminenta de la nivelul spoilerului fata, insa nici intercooler-ul de dimensiuni generoase din imediata apropiere nu va trece complet neobservat. Ba dimpotriva, am putea spune si nu am gresi cu nimic.

Acelasi 350Z din 2008 promite sa atraga nenumarate priviri si multumita extensiilor masive atasate aripilor laterale - ce gazduiesc jante cu design in cinci spite duble.

Niciunul dintre elementele mentionate anterior nu va reusi sa impresioneze insa ca partea din spate a caroseriei cu doua portiere. Acolo unde spoilerul a fost inlocuit cu doua turbine ce cresc puterea motorului V6 de 3.5 litri pana la 560 de cai.

Un alt detaliu extrem de interesant consta in suspensia de tip push rod, ce promite sa te tina cu ochii lipiti de luneta - pe bune, fara niciun fel de gluma sau exagerare.

Intr-un final, acelasi Nissan 350Z din 2008 se mai poate lauda, daca mai era nevoie cumva de o asemenea precizare, si cu frane pe masura performantelor oferite. Dar si cu ceasuri de bord aditionale, cu o consola centrala realizata custom etc.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 8 Aprilie 2022