Pana si partea inferioara a scaunului este din carbon. Cum arata in rest Audi-ul Q8 tunat de ABT

Pana si partea inferioara a scaunului este din carbon. Cum arata in rest Audi-ul Q8 tunat de ABT
  • ABT a tunat noul Audi Q8
  • SUV-ul a primit mai multe imbunatatiri estetice
  • Debutul oficial va avea loc la Geneva
Distribuie pe Facebook

Cel mai nou pachet de tuning dezvoltat de catre nemtii de la ABT este pentru Audi-ul Q8. Rivalul lui X6 a primit mai multe imbunatatiri estetice si tehnice, si va debuta oficial la Salonul Auto de la Geneva.

Audi pare sa fie in ultimul timp marca preferata a nemtilor de la ABT. Dupa ce in urma cu cateva saptamani am putut admira pachetul de tuning dezvoltat pentru modelul A6 cu motor de 3.0 litri diesel, acum avem ocazia sa facem cunostinta cu un Q8...mai deosebit.

Audi Q8 de la ABT

SUV-ul Coupe din Ingolstadt, sau altfel spus cel mai nou rival al lui X6, propune o grila frontala finisata in negru lucios si un difuzor de aer vopsit in aceeasi culoare, patru terminatii pentru sistemul de evacuare, un modul pentru suspensia pe perne de aer care coboara garda la sol si un set de jante cu diametrul de 22 de inch.

Pana la lansarea de la Geneva, tunerul german va introduce in oferta si jantele cu diametrul de 23 de inch.

Audi Q8 de la ABT

ABT le pune clientilor la dispozitie si un modul propriu pentru ECU, care creste puterea motorului de 3.0 litri TDI la 330 de cai putere si 650 Nm cuplu. Din fabrica, propulsorul de sub capota versiunii Q8 50 TDI vine cu 286 de cai putere.

Audi Q8 de la ABT

Recent, noul Audi Q8 a primit doua motorizari noi care vor intra in gama sub denumirea de Q8 45 TDI si Q8 55 TFSI. In cazul celei dintai vorbim despre o noua configuratie de putere pentru unitatea de 3.0 litri diesel, care va livra 231 de cai, iar cea de-a doua motorizare, pe benzina, este un V6 de 3.0 litri care dezvolta 340 de cai putere si 500 Nm cuplu.

Audi Q8 de la ABT

Vestea buna este ca ambele versiuni ale lui Q8 vor fi disponibile si pe piata din Romania. Audi nu a publicat inca lista completa de preturi, dar singura varianta disponibila acum la noi in tara, Q8 50 TDI, costa de la 76.995 de euro in sus.

Audi Q8 de la ABT

Audi Q8 de la ABT

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Audi Q8 de la ABT
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 22 Februarie 2019