Pare greu de crezut, insa aceasta este o Toyota Camry. Si se vinde pentru "doar" 7.500 de dolari

Pare greu de crezut, insa aceasta este o Toyota Camry. Si se vinde pentru "doar" 7.500 de dolari
  • O Toyota Camry Solara "transformata" in BMW M5 face zilele acestea inconjurul planetei
  • Nereusita replica este de vanzare pe Facebook pentru o suma de aproximativ 7.500 de dolari
Distribuie pe Facebook

O motorizare aspirata cu sase cilindri in V si capacitatea de trei litri asigura propulsia nereusitei replici de BMW M5.

Inlocuita cu o noua generatie acum mai bine de un deceniu si jumatate, prima Toyota Camry Solara din istorie a reusit cumva sa revina zilele acestea pe buzele tuturor. Inedita situatie are, de fapt, o explicatie extrem de clara: anuntul de vanzare al unui exemplar transformat in replica nereusita a vechiului BMW M5.

Decapotabila japoneza pastreaza configuratia cu doua portiere si plafon retractabil, dar preia partea frontala a super sedanului - oferit de compania din Munchen si sub forma unei variante break, daca mai era nevoie de o astfel de precizare, cu propulsor V10 si 507 cai putere pe puntea spate.

Seria elementelor asemanatoare continua cu evacuarea cvadrupla si pragurile laterale, in timp ce interiorul a primit o noua tapiterie din piele, plus cateva accente contrastante de rosu. Fara niciun fel de legatura cu BMW-ul M5 pe care aceasta Toyota Camry Solara fabricata in anul 2002 incearca cu disperare sa-l copieze.

Ciudata replica se vinde pe Facebook pentru 7.500 de dolari si dispune de o motorizare aspirata cu numai sase cilindri in V, de trei litri si aproximativ 200 de cai putere - mult mai putin decat propunerea super sedanului ce a inspirat procesul de creatie specific decapotabilei japoneze din cazul de fata.

Toyota Camry Solara de vanzare

Toyota Camry Solara de vanzare

Toyota Camry Solara de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Toyota Camry Solara de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 5 Iunie 2020