Pare greu de crezut, insa acesta e un Mercedes. Si se vinde cu 36.000 de euro

Pare greu de crezut, insa acesta e un Mercedes. Si se vinde cu 36.000 de euro
  • Acest automobil clasic este, de fapt, un Mercedes
  • Modelul Victory are la baza coupe-ul CL500
  • Pretul de vanzare se ridica la 36.000 de euro
Distribuie pe Facebook

In schimbul respectivei sume de bani, fericitul cumparator se va alege inclusiv cu o motorizare aspirata in opt cilindri.

Proiectul unei companii ucrainene pe nume Spec Auto Tuning, acest automobil comercializat sub denumirea de Victory nu este nici pe departe ceea ce pare. Ba dimpotriva: are la baza un model cu doua portiere... extrem de popular.

Totul porneste de la un Mercedes CL500 de generatie a doua, coupe-ul cu o motorizare aspirata in opt cilindri sub capota primind noi elemente de caroserie, menite sa aduca un aer proaspat, cu influente retro.

Nu la fel se poate spune insa si despre departamentul interior, care a scapat partial neatins. De fapt, cu exceptia insertiilor de piele alba de la nivelul scaunelor fata, dar si banchetei spate sau chiar fetelor usilor, totul este complet normal.

Lucru ce se poate spune inclusiv despre motorizarea aspirata in opt cilindri adusa si anterior in discutie: puterea maxima a ramas neschimbata si se invarte in continuare in jurul valorii de 306 CP, potrivit anuntului.

Acum, daca vine vorba despre pretul de vanzare al ciudatului Mercedes CL500, ei bine... exemplarul cu aproape 200.000 de kilometri parcursi pana la momentul de fata se da cu 36.000 de euro. Ca este putin sau mult, depinde de tine.

Mercedes CL tunat cap coada

Mercedes CL tunat cap coada

Mercedes CL tunat cap coada

Mercedes CL tunat cap coada

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Mercedes CL tunat cap coada
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 19 Martie 2020