Pielea, denimul si cristalele Swarovski transforma acest Fiat intr-o aparitie de senzatie!

Pielea, denimul si cristalele Swarovski transforma acest Fiat intr-o aparitie de senzatie!
  • Cel mai nou proiect al companiei Garage Italia Customs are la baza micul Fiat 500C
  • Exemplarul cu pricina a fost creat special pentru Renzo Rosso, fondatorul marcii Diesel
  • Lista cu bunatati include piele fina, denim de culoare neagra si cristale Swarovski
Distribuie pe Facebook

Cel mai nou proiect al faimoasei companii de tuning Garage Italia Customs porneste de la un Fiat 500C si include piele fina, plus cusaturi sub forma de carouri, denim de culoare neagra, dar si... ei bine, cristale Swarovski.

Pentru cei care viseaza la un automobil cu adevarat unic si impresionant, compania de tuning Garage Italia Customs pare a fi destinatia ideala. O demonstreaza inclusiv acest Fiat 500C de ultima generatie.

Creat special pentru Renzo Rosso, fondatorul marcii Diesel si presedintele grupului fashion OTB, exemplarul cu pricina iese numaidecat in evidenta prin contastul dintre negrul caroseriei si accentele de culoare rosie de la nivelul grilei fata, respectiv jantelor pe 15 inch.

Fiat 500C de la Garage Italia Customs

Surprizele de abia acum incep insa, cei mai atenti la detalii urmand a observa o sumedenie de cristale Swarovski folosite atat pentru decorarea blocurilor optice, cat si a capotei portbagajului, daca nu ne inseala privirea.

O serie de elemente inedite ne intampina si la nivel de interior, acolo unde tratamentul prescris de specialistii Garage Italia Customs micutului Fiat 500C include insertii de piele fina, plus cusaturi sub forma de carouri.

Fiat 500C de la Garage Italia Customs

Fiat 500C de la Garage Italia CustomsFiat 500C de la Garage Italia CustomsFiat 500C de la Garage Italia Customs

Toate acestea, impreuna cu suprafetele imbracate in denim, adopta o nuanta similara negrului de la exterior, contrastata si in cazul de fata de cateva detalii de rosu - vezi nuca schimbatorului de viteze.

Despre motorizarea exemplarului creat special pentru Renzo Rosso nu avem niciun fel de informatie oficiala, insa un diesel ar complet perfect meniul daca este sa ne intrebi pe noi. Singura astfel de optiune oferita de micul Fiat 500C consta in unitatea M-Jet de 1.3 litri si 95 CP.

Fiat 500C de la Garage Italia Customs

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (30) Poze Fiat 500C de la Garage Italia Customs
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 12 Iulie 2016