Politia a primit un BMW cu motor de 620 CP si tractiune integrala in standard. Poze reale

Politia a primit un BMW cu motor de 620 CP si tractiune integrala in standard. Poze reale
  • Politia a primit un BMW cu motor de 620 CP si tractiune integrala in standard
  • Acelasi BMW primit de politie se mai poate lauda, in plus, si cu un nou pachet aerodinamic
Distribuie pe Facebook

Acelasi BMW primit de politie se mai poate lauda, in plus, si cu un nou pachet aerodinamic.

Desi anulata din pricina pandemiei de Covid-19, asemeni celui mai mare salon de tuning al planetei, SEMA Show, editia din acest an a celebrului eveniment pe nume Essen Motor Show a continuat traditia promovarii modificarilor cu cap. Lansata in urma cu aproximativ un deceniu si jumatate si sustinuta de autoritatile germane, faimoasa campanie cunoscuta sub denumirea de Tune it! Safe! are in 2020, in rol principal, un BMW Seria 8 de generatie a doua, masina cu numele de cod G1x.

Trecut prin mainile specialistilor companiei AC Schnitzer, respectivul M850i xDrive Coupe impresioneaza in special prin valorile maxime ale motorizarii V8 bi-turbo: 620 de cai putere si 840 Nm.

BMW Seria 8 de politie

BMW Seria 8 de politie

Cealalta jumatate a fisei tehnice, in care se vorbeste exclusiv despre timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 de kilometri pe ora si viteza de top ramane, din pacate, doar o mare necunoscuta. Un astfel de BMW Seria 8 reuseste sa treaca insa de probele mentionate anterior cu 3.8 secunde si, totodata, 250 km/h, in conditiile in care acelasi benzinar cu capacitatea cilindrica de 4.4 litri nu livreaza rotilor de pe ambele punti decat undeva in jurul a 530 de cai putere, plus 750 Nm, evident.

Exceptand doza extra de performanta, acelasi actor principal al campaniei Tune it! Safe! a mai primit si un nou pachet aerodinamic, ce cuprinde inclusiv spoilere fata si spate agresiv stilizate.

Meniul specific respectivului AC Schnitzer M850i xDrive Coupe continua cu praguri laterale proeminente, jante din aliaj cu diametrul generos de 21 de inch si eleron pentru portbagaj. Nu lipsesc din peisaj nici sistemul de evacuare cu patru tobe de esapament, suspensia sport mai joasa cu aproximativ 20 - 30 de milimetri si, daca mai era cumva nevoie de o asemenea precizare, accesoriile specifice unei masini de politie, exterioare si interioare, de ordin vizual si, nu in ultimul rand, audio.

BMW Seria 8 de politie

BMW Seria 8 de politie

BMW Seria 8 de politie

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (43) Poze BMW Seria 8 de politie
mai multe