Porsche 991 cu interior Electric Blue: Un tuning special pentru o masina speciala

Porsche 991 cu interior Electric Blue: Un tuning special pentru o masina speciala
  • Cel mai nou proiect Carlex Design are la baza modelul Porsche 991
  • Tunerul polonez propune o combinatie spectaculoasa de negru si bleu
  • Supercarul german se lauda, in cazul de fata, si cu un kit Caractere
Distribuie pe Facebook

Nimeni nu s-a plans pana acum de multitudinea de optiuni pusa la dispozitie de noul Porsche 991, insa unul dintre clientii supercarului german a simtit nevoia sa apeleze la industria tuningului pentru a se asigura ca automobilul sau va fi cu adevarat unic si special.

Reusind sa atraga aproape instant privirile celor din jur, urmatorul Porsche 991 impresioneaza in primul si in primul rand prin exteriorul sau spectaculos, modificarile operate la nivelul caroseriei de specialistii Caractere conferindu-i supercarului german un plus considerabil de agresivitate.

Nu spoilerul fata dotat cu prize uriase de aer, extensiile proeminente aplicate panourilor laterale, eleronul supradimensionat din dotarea capotei motorului sau jantele in cinci spite duble reprezinta principalele atractii stilistice ale acestui automobil, ci aspectul sau interior.

Porsche 911 by Carlex Design

Aspect interior care, odata trecut prin mainile talentatilor polonezi de la Carlex Design, impresioneaza printr-o combinatie inedita de negru si "bleu electrizant", realizata cu ajutorul insertiilor de piele fina cusute intre ele cu ata contrastanta.

De asemenea, volanul dotat din fabrica cu un design in trei spite si padele pentru schimbarea vitezelor se bucura, mai nou, si de o parte inferioara plata, lista cu bunatati incheindu-se cu scaunele de tip racing, din fibra de carbon, atent restilizate.

Nu avem nici cea mai mica idee cu privire la ce s-a "ales" de partea tehnica, insa nu ar fi de mirare ca si motorul de 3.8 litri prezent la datorie sa fi primit o serie de imbunatatiri. Altfel ce mai cauta acel sticker cu Gemballa la nivelul usii?!

Si totusi, nu este nici un fel de tragedie in cazul in care cei 400 CP si 440 Nm nu au primit nici un fel de ajutor suplimentar. Nu de alta, dar cele 4.3 secunde necesare realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h, respectiv viteza maxima de 302 km/h nu sunt chiar niste detalii cu care sa te faci de ras.

Porsche 911 by Carlex Design

Porsche 911 by Carlex Design

Porsche 911 by Carlex Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Porsche 911 by Carlex Design
mai multe