Porsche 991 Turbo S by TechArt: 620 CP la atingerea unui singur buton!

Porsche 991 Turbo S by TechArt: 620 CP la atingerea unui singur buton!
  • TechArt anunta un pachet de performanta pentru noul Porsche 911 Turbo S
  • Supercarul german se bucura in urma tratamentului de pana la 620 CP si 880 Nm
  • Acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in numai 2.8 secunde
Distribuie pe Facebook

Propulsata de o unitate twin-turbo de 560 cai putere si capabila sa accelereze de la 0 la 100 km/h in 3.1 secunde, cea mai noua generatie a modelului Porsche 911 Turbo S este si cea mai impresionanta dintre toate. Ce se intampla insa daca-ti doresti un plus de performanta fara sa sacrifici confortul de a folosi supercarul german zi de zi?

O prelungire pentru spoilerul fata, care incorporeaza si "buza" activa oferita de supercarul german, un set de praguri laterale cu aspect proeminent, un nou difuzor de aer regasit la nivelul spoilerului spate, plus doua eleroane diferite, respectiv noi jante cu design in cinci spite duble si dimensiuni de pana la 21 inci. Acestea sunt modificarile propuse initial de specialistii TechArt pentru posesorii ultimului Porsche 911 Turbo S.

Incepand insa cu ziua de astazi, celebra companie germana de tuning mai ofera pentru cea mai noua generatie a supercarului din Zuffenhausen si un plus de putere, tratamentul aplicat motorizarii twin-turbo de 3.8 litri ascunsa sub capota permitandu-i acestuia sa livreze cu pana la 60 CP si 130 Nm decat in mod normal. Rezultatul?

Porsche 991 Turbo S by TechArt

Ei bine, multumita celor 620 cai putere si pana la 880 Newton-Metri (in Overboost) prezenti la datorie, impresionantul Porsche 991 Turbo S are nevoie de numai 2.8 secunde. De asemenea, ultimul proiect de tuning al specialistilor TechArt nu dezamageste nici atunci cand vine vorba de viteza maxima, supercarul german punctand la acest capitol prin cei 328 de kilometri pe ora de care este acum capabil.

Dar nu acestea, valorile maxime sau performantele, reprezinta atractiile principale ale noului Porsche 911 Turbo S by TechArt. Asemeni meniurilor anterioare, si pachetul TA 091/T1.1 ofera surplusul de putere doar la cerere, la simpla apasare a unui buton montat la nivelul consolei centrale, soferul supercarului german avand astfel de ales in orice moment daca are nevoie de 560 sau 620 CP.

Porsche 991 Turbo S by TechArt

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Porsche 991 Turbo S by TechArt
mai multe