Porsche 997 Turbo primeste bonus 100 de cp de la RENM Performance

Cand auzi de Porsche Turbo, lucrurile stii cum stau: una dintre cele mai bune masini de performanta din toate timpurile. Atat de buna, incat Nissan l-a facut pe GT-R numai ca sa o invinga. Insa ceea ce este foarte bun, poate deveni... si mai bun. Asta au facut australienii de la RENM cu un 997 Turbo.
Distribuie pe Facebook

Un Porsche 997 Turbo este o bomba. O bomba ce declanseaza 480 de cai putere in varianta de fabrica, destul cat sa arunce bolidul german la o viteza maxima de peste 300 de km/h.

Tunerul australian RENM Performance ofera un kit de putere numit 580. Numele este clar de unde vine: aceasta este noua putere a lui Porsche 997, dupa modificarile de rigoare.

Porsche 997 Turbo primeste bonus 80 de cp de la RENM Performance

Astfel, putere celor 6 cilindri in linie creste cu 100 de cp, in urma unei modificari la electronica, dar si cu ajutorul unui nou sistem de esapament. Doar atat? Da. Dar chiar si asa, nu este deloc usor sa scoti dintr-un motor performant, facut si gandit de o fabrica intreaga, o putere mai mare.

Porsche 997 Turbo primeste bonus 80 de cp de la RENM Performance

Performantele sunt impresionante pentru noul 997 RENM. Aici vorbim de 325 km/h viteza maxima si o acceleratie de 3.1 secunde de la 0 la 100 de km/h. In plus, RENM mai propune pentru a tine acest monstru pe sosea, un kit complet de suspensie reglabila. Dar australienii nu au lasat la o parte nici partea estetica - un set de jante mari vopsite in culoarea caroseriei, iar la interior... carbon peste carbon.


Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Porsche 997 Turbo
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 7 Octombrie 2010