Porsche vinde in Austria un Volkswagen cu motor tunat de RS6. Automobilul german a costat 350.000 de euro de nou

  • Un dealer Porsche din Austria are la vanzare un VW cu motor de RS6
  • Este vorba despre un Touareg modificat de MTM pentru 802 CP
  • Pretul de achizitie al SUV-ului se ridica la suma de 149.000 de euro
Distribuie pe Facebook

O reprezentanta Porsche din Austria are la vanzare un Volkswagen Touareg extrem de interesant. Fabricat in cursul anului 2017, respectivul exemplar ascunde sub capota motorul modelului RS6 Avant. Intr-o versiune cu 802 CP.

Persoanele care trec pragul reprezentantei Porsche Inter Auto de pe strada Prof. Ferry Porsche din Austria sunt intampinate la intrare de o surpriza de proportii. Dealer-ul respectiv are in stoc, la vanzare, inclusiv un Volkswagen Touareg cu motor de RS6 Avant.

Nu este niciun fel de eroare ori exagerare, oricine cu suma de 149.000 de euro in conturi putand deveni proprietarul ineditului automobil. Automobil fabricat in cursul anului 2017 si modificat ulterior de specialistii celebrei companii germane de tuning MTM.

Touareg cu motor de RS6

Touareg cu motor de RS6

Exceptand propulsorul V8 bi-turbo cu capacitatea cilindrica de patru litri, care dezvolta acum 802 cai putere, SUV-ul marcii din Wolfsburg pare complet stock. Ba chiar anumite elemente exterioare - precum partea frontala, provin de la versiunea de dinainte de facelift.

Tot din anuntul de vanzare al acestui Volkswagen Touareg mai aflam si pretul de nou al automobilului german. 349.000 de euro sau, daca vrei, suficient pentru ca proprietarul ineditului exemplar cu motor de RS6 Avant sa fi plecat acasa cu un Lamborghini V12.

A preferat in schimb confortul unui SUV cu transmisie automata si tractiune integrala 4Motion, care vine la interior cu tapiterie din piele, scaune incalzite si sistem de navigatie. Daca mai era nevoie de adaugat, din meniu nu lipseste nici climatizarea automata.

Intr-un final, un singur detaliu a mai ramas de precizat despre modelul din imagini. Si anume rulajul de doar 9.000 de kilometri, ceea ce face ca pretul de 149.000 de euro sa para si mai avantajos decat este deja - daca ai, bineinteles, atat de multi bani de aruncat.

Touareg cu motor de RS6

Touareg cu motor de RS6

Touareg cu motor de RS6

Touareg cu motor de RS6

Touareg cu motor de RS6

Touareg cu motor de RS6

Touareg cu motor de RS6

Touareg cu motor de RS6

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze Touareg cu motor de RS6
mai multe