Poti sa razi cat vrei de Lincolnul ASTA, insa iti va da rusinea la semafor.

Poti sa razi cat vrei de Lincolnul ASTA, insa iti va da rusinea la semafor.
  • Cel mai nebun Lincoln din lume se lauda cu 700 CP la roti
  • Sedanul american ofera un V8 de Mustang Cobra, caruia i s-a alaturat un compresor mecanic Whipple
  • Multiple modificari au fost operate si la nivelul sasiului
Distribuie pe Facebook

Da, stim: este la fel de aerodinamic precum un dulap, iar la prima curba intra direct in pom. Si totusi, crede-ne pe cuvant: chiar nu vrei sa ai de-a face cu acest batran Lincoln Town Car.

Detii un Dodge Charger Hellcat? Ce dragut! 707 CP nu-s de ici-colo, insa pana si un Lincoln Town Car din '93 sta mai bine din punctul de vedere al puterii maxime decat noua senzatie a internetului.

Chiar daca la prima vedere nu pare, batranul sedan american a suferit multiple interventii chirurgicale la viata sa, cea mai importanta dintre acestea constand, bineinteles, intr-un transplant de motor.

Intr-o alta ordine de idei, propulsia este asigurata de un V8 imprumutat de la Ford-ul Mustang Cobra si accesorizat cu un compresor mecanic de 2.9 litri pentru un plus de putere.

Lincoln Town Car cu 700 CP la roti

Lincoln Town Car cu 700 CP la roti

Ce inseamna, mai exact, acest plus de putere? Pai, atunci cand este alimentat cu E85, batranul Lincoln Town Car pe care nu iti vine sa nici macar doi bani urca pana la 700 CP. 700 CP masurati la roti, mai exact!

Nu avem pentru moment niciun fel de informatii care sa anunte timpul necesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h sau valoarea din dreptul vitezei maxime, insa sedanul american ar putea fi sleeper-ul perfect.

Asta, bineinteles, daca si transmisia automata in patru rapoarte 4R70W este de acord. Sau, mai bine zis, capabila sa tina pasul cu vointa celor 700 de cai putere anterior mentionati.

Dar gata cu presupunerile; avem si alte detalii de mentionat, precum diferentialul de Mustang Cobra sau sistemul de racire compus din solutii marca BMW, Volvo sau, din nou, Ford.

In cele din urma, numeroase modificari au fost operate si la nivelul suspensiei, respectiv sistemului de franare, astfel ca nimic nu a fost lasat la voia intamplarii in cazul acestui batran Lincoln Town Car din '93.

Lincoln Town Car cu 700 CP la roti

Lincoln Town Car cu 700 CP la rotiLincoln Town Car cu 700 CP la roti

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Lincoln Town Car cu 700 CP la roti
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 17 Februarie 2016