Poti spune ce vrei despre el, insa stie cum sa fure privirile celor din jur. Pretul acestui S2000 superb modificat

Poti spune ce vrei despre el, insa stie cum sa fure privirile celor din jur. Pretul acestui S2000 superb modificat
  • Un S2000 superb modificat a fost scos la vanzare in SUA
  • Automobilul japonez are circa 190.000 km la bord
  • Clientul va avea de platit o suma de 14.995 de dolari
Distribuie pe Facebook

Dupa cum cel mai probabil ti-ai dat deja seama, roadster-ul japonez impresioneaza in special prin pachetul aerodinamic de la Top1 Motors, caruia i se alatura patru jante aurii marca Advan. In ceea ce priveste pretul de vanzare al respectivului exemplar, ei bine... acesta se ridica la suma de 14.995 de dolari.

Nu o sa incepem prin a spune ca acesta este singurul S2000 aflat in cautarea unei noi case. Pentru ca am minti. La fel si in cazul in care am nega existenta unor exemplare mai noi sau mai bine intretinute, scoase la randul lor la vanzare.

Si atunci care-i treaba cu masina din randurile anterioare, respectiv urmatoare? Din punctul nostru de vedere, ea poata fi catalogata fara niciun fel de problema drept una dintre cele mai atragatoare Honde ale momentului. Chiar daca au trecut deja 14 ani de cand a iesit de pe linia de productie.

Honda S2000 de vanzareHonda S2000 de vanzare

Honda S2000 de vanzare

De vina pentru aceasta situatie este interiorul de culoare rosie, care contrasteaza puternic exteriorul alb. Exterior care, la randul lui, se lauda cu un kit aerodinamic de la Top1 Motors, compus din prelungiri proeminente destinate spoilerului fata, respectiv pragurilor laterale.

Multiple priviri se vor indrepta, de asemenea, si catre eleronul de dimensiuni generoase de la nivelul capotei portbagajului, respectivelor elemente stilistice alaturandu-li-se patru jante aurii marca Advan. Plus o suspensie mai joasa.

In ceea ce priveste motorizarea aspirata de doi litri, trebuie precizat inca din capul locului ca modificarile radicale lipsesc cu desavarsire din peisaj. Putem vorbi, in schimb, despre o admisie de la K&N, plus un sistem de evacuare ce poarta semnatura specialistilor Invidia.

Honda S2000 de vanzare

Honda S2000 de vanzareHonda S2000 de vanzare

Apoi, daca vine vorba despre acele echipamente menite sa-ti faca viata mai usoara la bord, avem cruise control, geamuri electrice, dar si tapiterie din piele, aer conditionat sau CD player marca Alpine. Nu ca ar conta, dar volanul in trei spite de la Sparco este unul detasabil.

Pretul? Ei bine, 14.995 de dolari este suma de platit in cazul de fata, iar detaliilor de mai sus li se adauga si un rulaj care depaseste cu putin... 190.000 de kilometri. Pentru o masina veche de 14 ani, parca nu-i totusi chiar atat de rau.

Honda S2000 de vanzare

Honda S2000 de vanzare

Honda S2000 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (44) Poze Honda S2000 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 12 Octombrie 2016