PREMIERA! Elia prezinta primul Duster tunat din lume!

PREMIERA! Elia prezinta primul Duster tunat din lume!
Asa cum era de asteptat, primele companii care incep sa tuneze si mioriticul Duster nu au ezitat sa apara. De exemplu, Elia AG propune mai multe elemente de tuning pentru Duster, printre care si niste jante spectaculoase pe 18 inci.
Distribuie pe Facebook

Elia AG, tunerul german specializat pe modelele Dacia, Renault si Nissan, a lansat in vara aceasta primele elemente de tuning destinate SUV-ului Duster. In ceea ce priveste designul la exterior, Elia propune trei tipuri de jante din aliaj - unul de 16 inchi, "Elia Ventis" cu un pret de aproape 110 euro bucata si doua de 18 inchi - Elia Opal II cu finisare pe negru, avand un pret de 185 euro pentru o janta si Elia Opall II argintii, de169 euro bucata.

PREMIERA! Elia prezinta primul Duster tunat din lume!

Astfel, Duster este primul model Dacia care poate fi echipat cu jante de pana la 18 inchi - dimensiune intalnita de obicei la masinile sport sau cele de lux din segmentele superioare. In plus, la capitolul design Elia mai ofera si un ornament pentru evacuare si huse din piele artificiala pentru interior.

In ceea ce priveste cresterea puterii motorului diesel 1,5 dCi de 110 CP Euro 5, Elia ofera un chip tuning de tip "plug'n play" cu un pret de aproape 600 de euro, prin care se castiga 12 CP si 25 Nm - astfel Duster va ajunge la o putere de 122 CP.

PREMIERA! Elia prezinta primul Duster tunat din lume!

Vrei sa-ti tunezi Dusterul? Iata aici lista completa de elemente de tuning Elia:

-tip evacuare 56 euro

-huse piele artificiala 389 euro
-jante aliaj Elia Ventis 6,5 x 16" 109 euro / buc
-jante aliaj Elia Opal II 8 x 18" black polish 185 euro / buc
-jante aliaj Elia Opal II 8 x 18" silver 169 euro / buc
-distantiere 20mm , set 4 buc 255 euro / set

-chip tuning plug 'n' play : castig 12cp 25-30Nm, 589 euro

Distribuie pe Facebook
mai multe