Primele jante printate 3D din titan sunt o capodopera de la care nu iti mai poti lua privirea

  • Primele jante printate 3D din titan vin de la HRE
  • Aceasta au fost realizate in colaborare cu GE Additive
  • Revolutionarele jante incalta un McLaren P1
Distribuie pe Facebook

Fructul colaborarii dintre HRE si GE Additive, revolutionarele incaltari pot fi la fel de bine folosite si pe post de... tablou sau sculptura.

Asemeni industriei constructoare de masini, care nu rateaza nicio sansa de a inova, industria tuningului face progrese serioase indiferent ca vorbim despre modul in care obtine un plus de putere sau fabrica jantele viitorului.

Oh, si daca tot veni vorba despre fabricarea jantelor viitorului, trebuie mentionat ca americanii de la HRE - in colaborare cu specialistii companiei GE Additive, au prezentat de curand primele "incaltari" printate 3D din titan.

Primele jante printate din titan

Primele jante printate din titan

Botezat simplu, dar sugestiv HRE3D+, proiectul in cauza cuprinde cinci piese individuale printate 3D din titan, evident, unite cu ajutorul unei sectiuni centrale custom si montate apoi pe o buza realizata din fibra de carbon.

Inutil de precizat, jantele americanilor de la HRE - proiectate si dezvoltate in colaborare cu specialistii companiei GE Additive, au numeroase avantaje in comparatie cu cele din aluminiu, inclusiv greutatea si rezistenta.

Totodata, procesul de printare 3D este mult mai eficient decat metoda traditionala CNC, atat prin prisma cantitatii irosite de material, cat si din punctul de vedere al formelor (de design) mult mai spectaculoase care pot fi create.

Primele jante printate 3D din titan au fost montate pe un McLaren P1, probabil cea mai impresionanta masina din ultima decada - ca discutam despre aspectul caroseriei in doua portiere ori sistemul de propulsie de sub capota.

Primele jante printate din titan

Primele jante printate din titan

Primele jante printate din titan

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (10) Poze Primele jante printate din titan
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 16 Noiembrie 2018