Primul Lamborghini Huracan cromat din lume arata... sclipitor

Primul Lamborghini Huracan cromat din lume arata... sclipitor
  • Primul Lamborghini Huracan LP610-4 cromat vine din Germania
  • Impresionanta creatie poarta semnatura specialistilor Print Tech
  • Meniul exterior este completat de jantele Mimas finisate in negru
Distribuie pe Facebook

Nemultumit de oferta marilor companii de tuning, posesorul unui Lamborghini Huracan LP610-4 a dat o fuga pana la germanii de la Print Tech, pentru a-si infolia masina din dotare intr-o nuanta cromata.

Desi au trecut mai bine de sase luni de la prima sa aparitie in public, modelul Lamborghini Huracan LP610-4 nu se poate lauda pentru moment cu prea multe imbunatatiri primite, majoritatea modificarilor oferite de marile companii de tuning ale planetei constand in nenumarate, respectiv diverse optiuni in materie de jante.

Drept urmare, cum elementele exterioare realizate sau nu din fibra de carbon lipsesc cu desavarsire din peisaj, nu este de mirare ca unul dintre primii posesori ai supercarului italian a dat buzna la atelierul germanilor de la Print Tech, de unde a plecat cu masina din dotare infoliata intr-o nuanta cromata capabila sa atraga privirile tuturor celor din jur.

Lamborghini Huracan LP610-4 cromatLamborghini Huracan LP610-4 cromat

Pana la noi exemplare tunate, reamintim ca urmasul iconicului Gallardo gazduieste in compartimentul motor o unitate aspirata cu zece cilindri in V si capacitate de 5.2 litri, numai bun pentru a pune la dispozitia celui aflat la volan undeva in jurul a 610 cai putere si 560 Newton-Metri.

Adaugam pe lista cu bunatati tehnice si o transmisie automata cu dublu ambreiaj si sapte rapoarte, respectiv un sistem de tractiune integrala cu diferential blocabil, iar performantele rezultate sunt dintre cele mai impresionante: doar 3.2 secunde sunt necesare rezolvarii sprintului 0 - 100 km/h, acul vitezometrului continuandu-si apoi incursiunea pana la pragul celor 325 kilometri pe ora.

Construit pe un sasiu hibrid din aluminiu si fibra de carbon, noul Lamborghini Huracan LP610-4 are o greutate de aproximativ 1.422 de kilograme si promite o experienta notabila pe circuit, ajutat fiind si de suspensia sport accesorizata cu amortizoare magnetoreologice, respectiv discurile ceramice din componenta sistemului de franare.

Lamborghini Huracan LP610-4 cromat

Lamborghini Huracan LP610-4 cromat

Lamborghini Huracan LP610-4 cromat

Lamborghini Huracan LP610-4 cromat

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (16) Poze Lamborghini Huracan LP610-4 cromat
mai multe