Primul Mustang modificat in Europa se lauda cu performantele unui supercar

Primul Mustang modificat in Europa se lauda cu performantele unui supercar
  • GeigerCars supraalimenteaza noul Ford Mustang GT
  • Tunerul german obtine un total de 709 CP si 706 Nm
  • Masina este de vanzare pentru suma de 82.900 euro
Distribuie pe Facebook

709 cai putere si 305 kilometri pe ora sunt valorile maxime pe care le aduce in prim plan cea mai noua creatie a germanilor de la GeigerCars. Si totul la un pret de doar 82.900 euro.

A durat aproape o vesnicie, insa asteptarea pare sa fi meritat pe deplin. Primul Ford Mustang (de generatie a sasea) modificat pe Batranul Continent este AICI si se lauda cu performantele unui supercar.

Purtand semnatura specialistilor GeigerCars, impresionantul proiect de tuning ne intampina cu o motorizare V8 si un compresor mecanic, unitatea de cinci litri prezenta la datorie dezvoltand acum 709 CP si 706 Nm.

In ciuda faptului ca cifrele si numerele enumerate anterior sunt livrate puntii spate prin intermediul unei transmisii manuale cu sase rapoarte, sprintul 0 - 100 km/h dureaza numai 3.9 secunde.

Nici despre valoarea intalnita in dreptul vitezei maxime nu avem de ce a ne plange, primul Ford Mustang (de generatie a sasea) modificat pe Batranul Continent fiind capabil de o incursiune pana la 305 kilometri pe ora...

... astfel ca impresionantul proiect de tuning al germanilor de la GeigerCars gazduieste pe lista cu imbunatatiri inclusiv o suspensie sport, plus un sistem de franare dezvoltat de specialistii Brembo.

Pe plan estetic, combinatia dintre galbenul caroseriei agresiv-stilizate si negrul jantelor in sapte spite duble atrage toate privirile asupra exteriorului, pe cand interiorul ne ademeneste in special cu scaunele sport marca Recaro.

Dupa cum precizam si cateva randuri mai sus, noul Ford Mustang by GeigerCars este disponibil la vanzare in schimbul unei sume de 82.900 euro - sau, daca vrei, la un pret mult mai mic decat al unui automobil cu performante similiare.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Ford Mustang GT by GeigerCars
mai multe