Primul SUV din istoria Aston Martin a ajuns pe mana tunerilor. Asa arata modelul britanic cu pachetul nemtilor de la Lumma

  • Productie limitata la 20 de exemplare
  • Vor fi disponibile si imbunatatiri de ordin tehnic
  • Motorul V8 dezvolta 550 de cai putere, in versiune stock
Distribuie pe Facebook

Specialistii Lumma Design au publicat primele imagini cu noul pachet CLR AM dezvoltat special pentru noul DBX, primul SUV care poarta emblema Aston Martin.

La cateva luni de la lansarea oficiala, noul Aston Martin DBX primeste primul sau pachet de tuning. Este semnat de specialistii Lumma Design si momentan include numai cateva elemente estetice insa ulterior vor fi disponibile si imbunatatiri care sa creasca puterea motorului V8 twin-turbo. Unitatea dezvolta, in versiune stock, 550 de cai putere si 700 Nm cuplu, suficient pentru o acceleratie de la 0 la 100 de km/h in 4.5 secunde.

Lumma Design DBX CLR AM

Revenind insa, pachetul celor de la Lumma este denumit CLR AM si propune spoilere noi, aripi evazate, rama din fibra de carbon expusa pentru grila frontala, un difuzor de aer ceva mai agresiv dar si o aripa spate montata deasupra lunetei.

Lumma Design DBX CLR AM

Din pacate nu avem imagini cu interiorul SUV-ului, insa tunerul sustine ca a pregatit cateva noutati si pentru habitaclu. Printre ele se numara un volan nou cu insertii din carbon, pedale custom si diverse ornamente din fibra de carbon.

Lumma Design DBX CLR AM

Lumma Design DBX CLR AM

Asa cum spuneam mai sus, pachetul celor de la Lumma Design va include in viitorul nu foarte indepartat si cateva imbunatatiri care vor creste puterea motorului. Totodata, nemtii vor umbla putin si la comportamentul masinii si, cel mai probabil, le vor pune clientilor la dispozitie si o suspensie care sa coboare garda la sol.

Lumma Design DBX CLR AM

Pachetul CLR AM urmeaza sa fie replicat in numai 20 de exemplare iar vanzarile vor debuta spre finalul acestui an. Nemtii nu au spus, momentan, nimic de pret.

Lumma Design DBX CLR AM

Lumma Design DBX CLR AM

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (14) Poze Lumma Design DBX CLR AM
mai multe