Primul tuning pentru noul Porsche Macan vine de la... rusi!

Primul tuning pentru noul Porsche Macan vine de la... rusi!
  • Rusii de la TopCar au anuntat ca lucreaza la un tuning pentru recent lansatul Porsche Macan
  • Lista cu imbunatatiri va include un nou kit aerodinamic, plus o noua pereche de jante
  • Viitorii cumparatori vor putea opta, cel mai probabil, si pentru o doza extra de putere
Distribuie pe Facebook

Rusii de la TopCar le-au luat-o in fata rivalilor germani de la TechArt, Hamann sau Gemballa si pregatesc lansarea primului pachet de tuning destinat noului Porsche Macan.

Construit pe aceeasi platforma precum modelul Audi Q5 si oferit exclusiv in compania unor motorizari V6 - fie ele pe benzina sau motorina, primul crossover din istoria companiei Porsche a reusit sa atraga numerosi adepti de partea sa. Printre acestia se numara si rusii de la TopCar, acestia trecand deja la actiune si achizitionand un exemplar cu ajutorul caruia sa dezvolte o serie de accesorii exterioare si interioare.

Porsche Macan by TopCar

Porsche Macan by TopCarPorsche Macan by TopCar

Desi proiectul "Primul pachet de tuning pentru noul Macan" nu a fost inca finalizat, specialistii celebrei companii din Moscova par sa se descurce de minune, marea majoritatea a modificarilor destinate caroseriei fiind aproape gata. Drept urmare, putem preciza inca de pe acum ca viitorii posesori ai primului crossover din istoria companiei Porsche vor putea apela la rusii de la TopCar pentru un widebody kit remarcabil, pus in valoare in special de ornamentele generoase aplicate aripilor laterale - ornamente care, cel mai probabil, vor ascunde o noua pereche de jante cu design unic.

Tot la capitolul modificari mai avem de adaugat, de asemenea, si prelungirea destinata spoilerului fata, plus capota ventilata a motorului, meniul continuand cu difuzorul proeminent atasat spoilerului spate si incheindu-se intr-un final cu cele doua eleroane impartite frateste intre plafon si portbagaj. Tot aici se incheie, din pacate, si informatiile cu privire la surpriza pregatita de specialistii celebrei companii din Moscova pentru cei ce-au pus deja mana pe noul Macan, insa nu ar fi de mirare ca intr-un viitor apropiat sa auzim si de alte imbunatatiri.

Imbunatatiri precum un interior accesorizat cu numeroase insertii de piele si / sau alcantara, respectiv accente de lemn masiv si / sau fibra de carbon. Iar ca rezultatul sa fie complet, nu ar fi rau ca reteta sa mai includa si o doza extra de performanta pentru cele trei unitati supraalimentate regasite in componenta gamei de motorizari.

Porsche Macan by TopCar

Porsche Macan by TopCarPorsche Macan by TopCar

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Porsche Macan by TopCar
mai multe