Primul tuning pentru noul RS3 Sportback vine chiar de la... Audi

Primul tuning pentru noul RS3 Sportback vine chiar de la... Audi
  • Audi ne incanta privirile cu un RS3 Sportback extrem de special
  • Exemplarul cu pricina dispune de numeroase elemente din carbon, inclusiv jante
  • Interiorul combina acelasi carbon cu pielea si cusaturile contrastante
Distribuie pe Facebook

Nu excludem deloc posibilitatea sa fi exagerat atunci cand am introdus proiectul german la categoria tuning, insa trebuie sa recunoastem ca exemplarul in cauza dispune de cateva detalii extrem de interesante.

Privit de la exterior, hot-hatch-ul celor de la Audi iti va captiva aproape instant privirea prin "pictura" de la nivelul capotei motorului. Nu acesta reprezinta insa principalul punct de atractie, RS3-ul Sportback modificat chiar de specialistii germani din Ingolstadt impresionand mai degraba prin jantele realizate din... ai citit / vazut bine!, fibra de carbon.

Acelasi dezirabil material ne mai intampina, de asemenea, si la nivelul grilei radiatorului, prizelor frontale de aer, oglinzilor laterale sau difuzorului posterior, lista cu imbunatatiri exterioare incheindu-se in cele din urma cu logo-ul quattro realizat din LED-uri. LED-uri care, mai mult sau mai putin surprinzator, pot fi aprinse si de la distanta, prin intermediul unei telecomenzi speciale.

Audi RS3 cu jante din carbon

Audi RS3 cu jante din carbon

In ceea ce priveste departamentul interior, fibra de carbon este din nou element aflat in centrul atentiei, aceasta preluand controlul volanului sport in trei spite, dar si al consolei centrale sau fetelor usilor. Audi nu i-a uitat insa nici pe cei care apreciaza luxul si eleganta, proiectul german dispunand inclusiv de portiuni bune de piele cusute sub forma de fagure, cu ata contrastanta de culoare alba.

Din motive care ne depasesc complet, informatiile referitoare la partea tehnica lipsesc cu desavarsire pentru moment, ceea ce ar putea insemna ca aceasta a scapat complet neatinsa. Drept urmare, tinem sa reamintim ca RS3-ul Sportback vine la pachet alaturi de o motorizare turbo cu cinci cilindri in linie si capacitate de 2.5 litri, capabila sa livreze rotilor undeva in jurul a 367 CP si 465 Nm.

Adaugam pe lista cu echipamente oferite in standard si transmisia S tronic cu sapte rapoarte, respectiv sistemul de tractiune integrala quattro, toate acestea permitandu-i hot-hatch-ului din Ingolstadt sa accelereze in doar 4.3 secunde. In functie de optiunile selectate, viteza maxima este limitata fie la 250, fie la 280 de kilometri pe ora.

Audi RS3 cu jante din carbon

Audi RS3 cu jante din carbon

Audi RS3 cu jante din carbon

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Audi RS3 cu jante din carbon
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 17 Iulie 2015