Prinde apusuri de neuitat la bordul acestui Focus RS cu 400+ CP sub capota

Prinde apusuri de neuitat la bordul acestui Focus RS cu 400+ CP sub capota
  • Cel mai nou tuning destinat ultimului Focus RS vine de la Hennessey Performance
  • Pachetul americanilor promite 405 CP sub capota, respectiv numeroase logo-uri la nivel de exterior
  • Clientii vor putea opta in viitor si pentru kituri turbo, jante din aliaj s.a.m.d
Distribuie pe Facebook

Prima crestere (mai) serioasa de putere a noului Focus RS vine de la Hennessey Performance, americanii pregatind un total de 405 CP pentru ca hot-hatch-ul celor de la Ford sa poata prinde... toate apusurile la timp.

Echipat cu un propulsor turbo ce dezvolta aproximativ 350 de cai putere si capabil sa sprinteze de la 0 la 100 km/h in circa 4.7 secunde, noul Focus RS ocupa un loc fruntas in topul celor mai impresionante automobile de clasa compacta ale planetei.

Pentru cei care vor insa si mai mult de-atat, solutia salvatoare vine de la Hennessey Performance, celebra companie americana de tuning pregatind un tratament capabil sa urce valorile maxime ale motorizarii EcoBoost de 2.3 litri pana la 405 CP si 576 Nm.

Cum a evoluat timpul neeesar realizarii acceleratiei de la 0 la 100 km/h ramane, din pacate, un mare mister, informatiile disponibile la acest moment anuntand in schimb numele modificarilor care au facut posibila aparitia altor 55 de cai putere sub capota.

Intr-o alta ordine de idei, lista cu bunatati porneste de la omniprezenta optimizare a unitatii de control si continua in cazul de fata cu un nou filtru de aer, plus o serie de imbunatatiri la nivelul sistemului de evacuare ce insoteste hot-hatch-ul celor de la Ford.

Fericitii posesori ai ultimului Focus RS mai pot apela la specialistii Hennessey Performance si pentru o intreaga colectie de... logo-uri ale celebrei companii americane de tuning, mai multe upgrade-uri fiind insa disponibile in viitorul apropiat.

Nici noua nu ne place asteptarea, dar aceasta ar putea merita in cazul de fata, hot-hatch-ului marca Ford fiindu-i promise kituri turbo, intercoolere supradimensionate, dar si anvelope de inalta performanta sau jante din aliaj cu design unic.

Revenind acum la partea cu apusurile de neuitat, ei bine... avem cateva fotografii pe care suntem absolut siguri ca ti-ai dori sa le traiesti si recreezi. Tot la bordul unui Focus RS cu peste 400 de cai putere sub capota, bineinteles.

Ford Focus RS de la Hennessey Performance

Ford Focus RS de la Hennessey Performance

Ford Focus RS de la Hennessey Performance

Ford Focus RS de la Hennessey Performance

Ford Focus RS de la Hennessey Performance

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Ford Focus RS de la Hennessey Performance
mai multe