Prior Design modifica radical noul BMW M6 Coupe

Prior Design modifica radical noul BMW M6 Coupe
  • Prior Design modifica noul BMW Seria 6
  • Tunerul german ofera un body kit complet
  • Pretul modificarilor lipseste pentru moment
Distribuie pe Facebook

Sau, altfel spus, celebra companie germana de tuning scoate la iveala partea intunecata a modelului bavarez de inalta performanta.

Dezvaluita in premiera mondiala in prima parte a anului 2012, cea mai noua generatie a modelului BMW M6 si-a croit instant un loc in inima si mintea pasionatilor de automobile rapide, super-coupe-ul bavarez impresionand in special datorita motorizarii sale V8 twin-turbo capabile sa-i confere nu mai putin de 560 cai putere.

BMW M6 by Prior Design

Intr-un mod deloc surprizantor, unitatea pe benzina cu o capacitate cilindrica de 4.4 litri a fost cuplata la o transmisie cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj, performantele rezultate fiind astfel dintre cele mai impresionante: primii 100 km/h vin dupa doar 4.2 secunde, in timp ce acceleratia de la 0 la 200 km/h se realizeaza in aproximativ 12.6 secunde?

BMW M6 by Prior Design

Viteza maxima? Ei bine, asemeni M5-ului F10, cea mai noua generatie a modelului BMW M6 vine la pachet impreuna cu o limitare la 250 km/h, pragul cu pricina fiind insa mutat cu 55 de kilometri pe ora mai sus, pana la 305 km/h, in cazul in care se opteaza pentru meniul special cunoscut sub denumirea de M Driver's Package.

BMW M6 by Prior Design

Cat despre aspectul vizual, super-coupe-ul bavarez reuseste sa impuna respect si prestanta inca de la prima sa aparitie, si asta multumita prizelor frontale supradimensionate, capotei proeminente a motorului sau difuzorul posterior de aer dramatic stilizat. Si totusi, se pare ca exista posesori care-si doresc si mai multa sportivitate.

BMW M6 by Prior Design

Pentru cei aflati in aceasta situatie, solutia se numeste PRIOR-DESIGN PD6XX si consta in instalarea unui body kit complet, ce aduce in prim plan un set de prelungiri pentru spoilerul fata si pragurile laterale, o pereche de flaps-uri frontale, prize de aer pentru capota, difuzor de aer pentru spoilerul spate, plus eleron pentru portbagaj.

BMW M6 by Prior Design

Lista cu bunatati nu se incheie insa aici, noul BMW M6 fiind inzestrat si cu extensii generoase pentru aripile fata si spate, sub care se ascund jante cu design in cinci spite. Informatiile cu privire la pretul modificarilor operate lipsesc cu desavarsire pentru moment, oficialii Prior Design afirmand in schimb ca pachetul PD6XX este disponibil atat pentru versiunile M6 Coupe / Convertible, cat si pentru variantele Seria 6 Coupe / Convertible.

BMW M6 by Prior Design

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze BMW M6 by Prior Design
mai multe