Probabil cel mai ciudat BMW modern pe care il vei vedea vreodata. Uite cum arata acum modelul din 2007

Probabil cel mai ciudat BMW modern pe care il vei vedea vreodata. Uite cum arata acum modelul din 2007
  • O companie germana ofera un tuning mai putin obisnuit pentru vechiul Seria 1 Cabrio
  • Mai precis, decapotabila lansata in anul 2007 urmeaza a fi transformata intr-un 2002
  • Pretul spectaculoasei transformari se ridica la fabuloasa suma de... 70.000 de euro
Distribuie pe Facebook

O companie germana care se recomanda cu numele Everytimer Automobile a pregatit un pachet de tuning mai putin obisnuit pentru prima generatie a decapotabilei BMW Seria 1, lansata pe piata in cursul lui 2007.

Cresteri de putere, modificari exterioare sau accesorii pentru cabina. Sunt doar cateva dintre optiunile pe care proprietarii primei generatii a decapotabilei BMW Seria 1 le-au avut la dispozitie pentru a-si personaliza propriul exemplar dupa bunul plac.

Lansata pe piata in cursul lui 2007, masina bavareza a fost inlocuita intre timp, insa ofertele in materie de tuning continua sa curga. Ultima propunere: un pachet in valoare de 70.000 de euro, menit sa alinieze modernul model din Munchen la stilul clasicului 2002.

Totul se face fara a lasa in urma tehnologia moderna, proiectul companiei Everytimer Automobile bucurandu-se inclusiv de faruri bi-xenon sau stopurile pe LED. Nu lipsesc nici geamurile electrice, climatizarea automata sau celelalte dotari specifice unui E88.

Botezata BMW ETA 02 Cabrio, creatia din cazul de fata porneste de la un exemplar 135i, ceea ce inseamna ca propulsia este asigurata de o unitate twin-turbo cu sase cilindri in linie si capacitatea de trei litri. Puterea motorului depaseste, nu cu mult insa, 300 de CP.

Atunci cand accelereaza la capacitate maxima, modelul din cazul de fata reuseste sa rezolve ecuatia 0 - 100 de km/h in circa cinci secunde. Show-ul dat de acul vitezometrului continua pana la 250 de km/h, si de-aceasta data viteza de top fiind limitata electronic.

Pana la momentul de fata, compania Everytimer Automobile a realizat doua prototipuri ale proiectului BMW ETA 02 Cabrio, unul de culoare albastra, iar altul verde. Urmatoarea creatie, care va si fi de vanzare, se va bucura de panouri ale caroseriei din CFRP.

BMW ETA 02 Cabrio

BMW ETA 02 Cabrio

BMW ETA 02 Cabrio

BMW ETA 02 Cabrio

BMW ETA 02 Cabrio

BMW ETA 02 Cabrio

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (26) Poze BMW ETA 02 Cabrio
mai multe