Pune la respect pana si un Ferrari. Acest M4 cu jante rosii se lauda cu 712 cai putere sub capota

  • Jantele poarta semnatura americanilor de la ADV1
  • Din meniu nu lipseste suspensia KW sau o evacuare Akrapovic
  • Puterea motorului a crescut la 712 cai putere
Distribuie pe Facebook

Chiar daca a primit mai multe elemente aerodinamice M Performance sau un set de jante forjate de la specialistii ADV1, acest BMW M4 se lauda cel mai mult cu imbunatatirile aduse propulsorului twin-turbo de 3.0 litri.

BMW-ul M4 vine din fabrica cu un pachet destul de imbatabil, in sensul ca ofera o manevrabilitate de invidiat si un propulsor potent sub capota.

Asa cum bine stii, sportiva germana dispune de o unitate twin-turbo de 3.0 litri, cu sase cilindri in linie, capabila de 431 de cai putere si 550 Nm cuplu. Daca optezi pentru o transmisie M Drivelogic cu sapte trepte si dublu ambreiaj, masina atinge 100 de km/h in 4.1 secunde, in timp ce viteza maxima este limitata electronic la 250 de km/h.

BMW M4 cu jante ADV1

Pentru un plus de putere, poti opta pentru pachetul Competition, care propune in primul rand o crestere a puterii motorului pana la 450 de cai dar si mai multe imbunatatiri, inclusiv diferential M activ, jante M cu diametrul de 20 de inch, suspensie M adaptiva si multe altele.

BMW M4 cu jante ADV1

Daca nici asa nu esti multumit, atunci singura ta optiune raman tunerii. Spre exemplu, proprietarul acestui exemplar finisat in celebra nuanta Alpine White a optat pentru un set de jante forjate ADV1 M.V2 CS, cu diametrul de 20 de inch si vopsite in rosu, dar si pentru cateva elemente din catalogul M Performance.

BMW M4 cu jante ADV1

Printre acestea regasim capacele oglinzilor exterioare din fibra de carbon, buza fata, splitterele, pragurile sau aripa spate.

Omul nostru a mers apoi mai departe. Din meniul acestui M4 nu lipseste suspensia KW, ambreiajul intarit, sistemul de evacuare Akrapovic din titan, turbine noi si desigur, o resoftare ECU. Dupa toate acestea, propulsorul a ajuns sa dezvolte nu mai putin de 712 cai putere.

BMW M4 cu jante ADV1

Noile performante sunt necunoscute, insa cu siguranta acceleratia de la 0 la 100 de km/h se face acum in mai putin de 4 secunde, ceea ce inseamna ca pasim deja pe teritoriul supercarurilor.

BMW M4 cu jante ADV1

BMW M4 cu jante ADV1

BMW M4 cu jante ADV1

BMW M4 cu jante ADV1

BMW M4 cu jante ADV1

BMW M4 cu jante ADV1

BMW M4 cu jante ADV1

BMW M4 cu jante ADV1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze BMW M4 cu jante ADV1
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 19 Aprilie 2018