Putea sa aleaga orice jante voia pentru noul sau SERIA 8. El le-a ales pe cele mai urate...si aurite

  • A ales un set de jante de la Forgiato
  • Sunt disponibile in diferite dimensiuni
  • Inelul exterior poate fi aurit sau in nuanta Rose Gold
Distribuie pe Facebook

Proprietarul acestui BMW Seria 8 Cabriolet a ales un set de jante de la Forgiato pentru noua sa decapotabila. Numai ca nu e tocmai cea mai buna alegere, dar hei, gusturile nu se discuta.

Seria 6 nu era tocmai un rival de temut pentru coupe-urile de lux din prezent, cum ar fi Mercedes-ul S-Class Coupe, asa ca BMW a luat decizia sa resusciteze Seria 8-ul, dupa aproape 2 decenii de pauza.

A doua generatie Seria 8 a debutat anul trecut, atat in versiune Coupe cat si Cabrio, ambele putand fi deja comandate inclusiv pe piata din Romania. Daca primul porneste de la 102.400 de euro, versiunea cu plafon retractabil costa cel putin 110.730 de euro la noi in tara.

BMW M850i Cabriolet cu jante Forgiato

Pana la lansarea noului M8, M850i xDrive ramane cea mai puternica versiune a modelului german. Cu un motor V8 twin-turbo de 4.4 litri sub capota, cel de la volan dispune de 530 de cai putere si 748 Nm cuplu, suficient cat sa ajunga de la 0 la 100 de km/h in 3.9 secunde.

BMW M850i Cabriolet cu jante Forgiato

Masina din imagini este un M850i Cabriolet pe care proprietarul a ales sa-l doteze cu un set de jante aftermarket. Putea sa aleaga orice, dar el s-a oprit asupra unor jante de la Forgiato, botezate Orologio-Ms, cu inelul exterior aurit. Acesta mai poate fi finisat si in nuanta Rose Gold, sa se asorteze cu Iphone-ul probabil, iar ca dimensiuni, jantele sunt disponibile fie pe 20, 22 sau 24 de inch.

Nu este tocmai cea mai buna alegere pentru un Seria 8, fie el Cabriolet sau Coupe, dar cum spuneam mai sus, gusturile nu se discuta.

BMW M850i Cabriolet cu jante Forgiato

Cat despre noul BMW M8, versiunea de performanta a coupe-ului este tot mai aproape de lansare. Trecand peste design-ul exterior caracterizat de mai multe elemente sportive, jante supradimensionate si patru terminatii pentru sistemul de evacuare, acesta va avea tractiune integrala xDrive (cu posibilitatea ca toata puterea sa fie transmisa exclusiv puntii spate) si un propulsor V8 twin-turbo de 4.4 litri sub capota care sa dezvolte aproximativ 600 de cai putere.

BMW M850i Cabriolet cu jante Forgiato

BMW M850i Cabriolet cu jante Forgiato

BMW M850i Cabriolet cu jante Forgiato

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze BMW M850i Cabriolet cu jante Forgiato
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 5 Februarie 2019