Racheta, frate! Noul Brabus Rocket 900 Coupe are 900 CP si atinge 350 km/h!

Racheta, frate! Noul Brabus Rocket 900 Coupe are 900 CP si atinge 350 km/h!
  • Brabus lanseaza pachetul Rocket 900 si pentru versiunea Coupe a noului Mercedes S-Class
  • Meniul cu pricina propune numeroase imbunatatiri operate sub capota, sinonime cu 900 CP
  • Schimbarile continua inclusiv la nivel vizuala, acolo unde pielea si carbon predomina
Distribuie pe Facebook

Cel mai impresionant automobil cu patru locuri din lumea intreaga vine de la Brabus, are la baza proaspat lansatul Mercedes S65 AMG Coupe si ofera o putere maxima de aproximativ 900 CP. Plus lux cat cuprinde, bineinteles.

Brabus isi propune sa socheze din nou lumea tuningului, cea mai recenta isprava a companiei germane constand intr-un Mercedes S65 AMG Coupe cu 900 de cai putere si 1.500 de Newton-Metri sub capota.

Suna bine, nu-i asa? Afla insa ca obtinerea acestor valori maxime nu a fost deloc o sarcina usoara, specialistii din Bottrop operand numeroase modificari la nivelului motorului V12 bi-turbo de sase litri.

Modificari care pornesc cu simpla optimizare a unitatii de control si culmineaza cu instalarea unor turbine superioare ca dimensiuni, respectiv cresterea capacitatii cilindrice pana la 6.3 litri.

Mercedes S-Class Coupe de 900 CPMercedes S-Class Coupe de 900 CP

Efortul a merit totusi pe deplin, Mercedes-ul S65 AMG Coupe avand acum nevoie de numai 3.7 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h. Sprintul 0 - 200 km/h dureaza, in schimb, 9.1 secunde.

Despre modul in care a evoluat timpul necesar rezolvarii ecuatiei 0 - 300 km/h nu avem inca niciun fel de informatii, oficialii Brabus preferand sa aduca in discutie viteza maxima de 350 de kilometri pe ora.

Curios de cat consuma un astfel de automobil? Doar 11.9 litri la suta de kilometri daca este sa dam crezare comunicatului de presa publicat astazi de celebra companie germana de tuning din Bottrop.

Iar daca tot am lamurit si acest mister, ei bine... atunci sa mergem mai departe si sa ne indreptam atentia catre partea vizuala a Mercedes-ului S65 AMG Coupe ajuns pe mainile specialistilor Brabus.

Mercedes S-Class Coupe de 900 CP

Parte vizual care, la exterior, propune multiple elemente aerodinamice din fibra de carbon, plus evacuare cvadrupla si jante din aliaj forjat cu dimensiuni de pana la 22 inch.

Cabina celui mai nou proiect de tuning venit din Bottrop este caracterizata de materiale de top, absolut toate suprafetele bucurandu-se fie de piele fina, partial perforata, fie de lemn masiv.

Alte detalii includ padele si pedale din aluminiu, praguri iluminate - care isi pot schimba culoarea in ton cu sistemul de iluminare ambientala, dar si vitezometru gradat pana la 400 kilometri pe ora.

Mercedes S-Class Coupe de 900 CPMercedes S-Class Coupe de 900 CP

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (28) Poze Mercedes S-Class Coupe de 900 CP
mai multe