Rar ti-e dat sa vezi asa ceva. Acest FORD MONDEO culcat pe burta si cu jante Rotiform arata demential

Rar ti-e dat sa vezi asa ceva. Acest FORD MONDEO culcat pe burta si cu jante Rotiform arata demential
  • Acest Mondeo atrage toate privirile
  • Proprietarul a instalat o suspensie pneumatica
  • Jantele standard au fost inlocuite cu unele de la Rotiform
Distribuie pe Facebook

Ford-ul Mondeo este descris ca fiind o masina DE FAMILIE. Ei bine, nu acelasi lucru se poate spune si despre acest exemplar care a primit un set de jante si o suspensie pe perne de aer, care coboara garda la sol la doar cativa milimetri.

Daca mai demult modificarea unei masini consta in bodykit-uri cat mai complexe, eleroane, spoilere, grafica, jante, neoane si cine stie ce alte nebunii, in ziua de azi masinile tunate au o cu totul alta infatisare.

Ford Mondeo cu jante Rotiform

De cele mai multe ori, proprietarii aleg calea cea mai usoara si mai putin complicata, adica o suspensie pneumatica, un set de jante si cam atat. Sunt pline strazile de Golf-uri, Audi-uri sau BMW-uri modificate in acest fel, insa rar ti-e dat sa vezi un Ford Mondeo ca acesta din imaginile alaturate.

Ford Mondeo cu jante Rotiform

Asta pentru ca acest model a fost privit dintotdeauna mai mult ca o masina de familie, o masina obisnuita de zi cu zi, si nu o masina tunabila. Cu alte cuvinte, te-ai astepta sa vezi un Mondeo oriunde altundeva, dar nu la un show tuning.

Ford Mondeo cu jante Rotiform

Mai spunem o data, nu este cazul acestui exemplar din Germania. Desi nu cunoastem motorizarea, se poate observa ca proprietarul a optat inca de la inceput pentru o versiune cu pachet ST Line. A urmat mai apoi instalarea unei suspensii pe perne de aer dar si inlocuirea jantelor originale cu unele de la Rotiform.

Ford Mondeo cu jante Rotiform

Cat despre propulsorul de sub capota, cel mai probabil avem de-a face cu un agregat diesel de 2.0 litri TDCi, capabil fie de 150, fie de 180 de cai putere. Daca printr-o minune acest Mondeo are un motor pe benzina, atunci nu poate fi altceva decat unul EcoBoost de 1.5 litri cu 160 de cai putere.

Distribuie pe Facebook
mai multe