Regreta si acum ziua in care a cumparat-o. Masina din 2015 s-a ieftinit cu 350.000 de euro fara sa faca multi kilometri

  • Acest Mercedes Viano a costat in anul 2015 putin peste 500.000 de euro
  • Monovolumul a fost scos acum la vanzare cu aproape 150.000 de euro
  • Automobilul german a primit pachetul iBusiness 3D dezvoltat de Brabus
Distribuie pe Facebook

Unde mai pui ca, sub capota, propulsia este asigurata de o motorizare cu sase cilindri in V si capacitatea de 3.5 litri, care dezvolta doar... 258 de cai putere.

Masina cu cea mai mare depreciere din istorie? Probabil acest Mercedes Viano modificat de Brabus, care a costat putin peste jumatate de milion de euro in 2015, cand a fost achizitionat de nou.

Astazi insa, monovolumul echipat cu celebrul pachet iBusiness 3D se mai vinde cu doar 149.500 de euro, astfel ca vorbim despre o reducere de pret de 350.000 de euro in patru ani.

Situatia este cu atat mai surprinzatoare cu cat exemplarul in cauza nu are decat 453 de kilometri la bord. Ceea ce inseamna - la un calcul din avion - undeva in jurul a 9 km parcursi in fiecare luna.

Lasand in urma aspectul legat de pretul de vanzare si deprecierea suferita de acest Mercedes Viano modificat de Brabus, descoperim o masina din 2015 extrem de bine echipata.

In special la interior, acolo unde totul a fost imbunatatit. Si nu ne referim neaparat la volanul cu design in patru spite sau insertiile de piele fina care se regasesc in partea superioara a bordului.

Nici pe departe: principalele atractii se regasesc in spatiul destinat pasagerilor si include, printre altele, si un televizor Sony 3D, compartiment refrigerator sau mini-bar, de exemplu.

Din meniu nu lipsesc insa nici scaunele multifunctionale - cu reglare elecrica, incalzire, ventilatie si masaj. Ori trapa panoramica, aparatul de facut cafea, masutele retractabile, iPadurile.

Pe plan tehnic, monovolumul echipat cu celebrul pachet iBusiness 3D propune un benzinar aspirat cu sase cilindri in V si capacitatea de 3.5 litri, care dezvolta undeva in jurul a 258 de cai.

Brabus iBusiness 3D de vanzare

Brabus iBusiness 3D de vanzare

Brabus iBusiness 3D de vanzare

Brabus iBusiness 3D de vanzare

Brabus iBusiness 3D de vanzare

Brabus iBusiness 3D de vanzare

Brabus iBusiness 3D de vanzare

Brabus iBusiness 3D de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (87) Poze Brabus iBusiness 3D de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 31 Octombrie 2019