Regreta si azi ziua in care a cumparat-o. Masina cu motor V10 twin-turbo se vinde acum la pret de Golf

Regreta si azi ziua in care a cumparat-o. Masina cu motor V10 twin-turbo se vinde acum la pret de Golf
  • Regreta si azi ziua in care a cumparat-o
  • Masina cu motor V10 twin-turbo se vinde acum la pret de Golf
Distribuie pe Facebook

Lista cu dotari standard cuprinde inclusiv scaune fata cu actionare electrica si functie de memorare a pozitiei. De asemenea, din meniu nu lipsesc nici farurile adaptive de tip bi-xenon sau tapiteria din piele deschisa la culoare.

O masina cu motor V10 twin-turbo si pret de... Volkswagen Golf? Nu este niciun fel de gluma sau exagerare: scos, de curand, la vanzare, de catre un dealer auto din Olanda, acest RS6 fabricat in cursul anului 2010 nu costa decat 47.500 de euro.

Ca o comparatie, un GTI de ultima generatie porneste, pe aceeasi piata olandeza, evident, de la suma 48.335 de euro. In conditiile in care nu ofera decat o treime din puterea maxima a break-ului cumparat, de nou, in urma cu aproximativ o decada, cu peste 200.000 de euro.

MTM RS6 de vanzare

Nu de alta, dar vechea masina in cinci portiere de la Audi a primit, anterior, mai multe imbunatatiri si upgrade-uri din partea specialistilor companiei MTM, astfel ca unitatea de cinci litri de sub capota dezvolta acum 742 CP. Suna bine, nu-i asa?

Seria vestilor bune continua la nivelul dotarii standard, acolo unde respectivul RS6 Avant anunta inclusiv faruri adaptive de tip bi-xenon si tapiterie din piele deschisa la culoare. In plus, nu lipsesc din meniu nici scaunele fata cu actionare electrica si functie de memorare a pozitiei.

Aceeasi masina cu motor V10 twin-turbo si pret de Volkswagen Golf, modificata de MTM, mai dispune si de jante pe 19 inch, care gazduiesc discuri de franare carbon-ceramice. Si de nenumarate ornamente interioare realizate din fibra de carbon.

Reteta disponibila in cazul de fata mai cuprinde si climatizare automata, sistem de tractiune integrala, plafon din Alcantara, bancheta spate incalzita. Daca vine vorba, in schimb, despre rulaj, instrumentele de bord din spatele volanului indica putin peste 100.000 de kilometri.

MTM RS6 de vanzare

MTM RS6 de vanzare

MTM RS6 de vanzare

MTM RS6 de vanzare

MTM RS6 de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (32) Poze MTM RS6 de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 11 Decembrie 2020