Retraieste nebunia anilor 2000 la volanul acestui Opel Calibra radical modificat

Retraieste nebunia anilor 2000 la volanul acestui Opel Calibra radical modificat
  • Un Calibra fabricat la mijlocul anilor '90 a fost scos la vanzare in Germania
  • Exemplarul cu pricina apartine editiei Cliff Motorsport si are numai 27.500 km la bord
  • In schimbul sumei de 25.000 euro, clientul primeste un motor V6, plus multiple modificari
Distribuie pe Facebook

A fost odata ca niciodata, ca de n-ar fi nu s-ar povesti. Clipe pe care acum le poti retrai, de care ai fost si mereu mandru vei fi. Nopti albe, curse ilegale si tuning extrem a la 2000... la ele ne gandim cand spre acest Opel Calibra V6 privim.

Multe s-au mai spus si scris de-a lungul timpului despre "batranul" Opel Calibra, legendarul coupe german nemaiavand nevoie in ziua de astazi de niciun fel de introducere ori prezentare.

Cu toate ca, fie acum vorba intre noi, exista o mare posibilitate editia Cliff Motorsport, lansata pentru a celebra succesul modelului cu pricina in lumea sporturilor cu motor, sa-ti fi scapat...

Indiferent de cum suna adevarul, cert este ca un de astfel de exemplar avem de-a face in cazul de fata, el plusand cu un pachet aerodinamic ce poarta semnatura specialistilor Lumma.

Opel Calibra tunat de vanzare

Spoilerele agresiv stilizate, pragurile proeminente si eleroanele pentru luneta, respectiv portbagaj reprezinta insa doar o mica parte a unui mai mare intreg, vestile bune continuand.

Pentru ca, vezi tu, nu lipsesc din meniu nici prizele de aer aditionale sau extensiile pentru aripi, cele din urma facand acum echipa cu un set de jante marca Kerscher si diametrul 18 inch.

Lipsesc, in schimb, modificarile interioare, posesorul masinii preferand sa opteze mai degraba pentru o suspensie mai joasa cu cativa centimetri si un filtru de aer de la K&N.

Opel Calibra tunat de vanzare

Unitatea ascunsa sub capota? Un benzinar aspirat cu sase cilindri in V si capacitate de 2.5 litri, care lucreaza alaturi de o manuala in cinci rapoarte pentru a livra rotilor circa 170 CP.

Numarul kilometrilor parcursi de la momentul fabricarii acestui Opel Calibra - anul 1996, si pana in prezent se ridica la 27.500, pe cand cel al proprietarilor... la doi.

Apoi, daca vine vorba despre pretul de vanzare al legendarului coupe german, ei bine... 25.000 de euro este cifra "norocoasa" in cazul de fata - asta, bineinteles, daca se poate spune "norocoasa".

Opel Calibra tunat de vanzare

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Opel Calibra tunat de vanzare
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 31 August 2016