Robby isi vinde TT-ul tunat ca in NFS Underground. Cat cere pe el

Robby isi vinde TT-ul tunat ca in NFS Underground. Cat cere pe el
  • Acest Audi TT se da cu 5.500 de euro
  • Masina germana are usi cu deschidere verticala
  • Lista cu modificari e mult mai lunga
Distribuie pe Facebook

Un olandez si-a scos la vanzare vechiul Audi TT, pe care l-a tunat exact ca in NFS Underground. Jantele cromate, usile cu deschidere verticala si instalatia audio din portbagaj sunt incluse in pret.

O picatura de alb perlat in marea de masini negre si gri, acest Audi TT a fost scos de curand la vanzare in Olanda. Anul de fabricatie al masinii germane ramane un mister, insa macar este precizat kilometrajul din bord: 183.500.

Tot la capitolul cunoscute mai putem trece, de asemenea, si motorizarea. Un benzinar turbo cu capacitatea de 1.8 litri se ocupa de propulsia acestui exemplar, cu mentiunea ca propulsorul a fost "cipat" si dezvolta acum 210 CP.

Modificari majore intalnim si la nivel de exterior, acolo unde albul perlat anterior mentionat este insotit de usi cu deschidere verticala si jante cromate. Oare de noua grila frontala, in stil single frame, am apucat sa precizam ceva?

Asa cum se poate observa inclusiv in imaginile atasate anuntului de vanzare, vantul schimbarii a lovit chiar si neincapatorul interior. Pielea bi-colora, care imbraca pana si panoul de bord, reprezinta cel mai bun argument in acest sens.

Instalatia audio care tine loc de portbagaj pune, intr-un final, capat tuningului stufos suferit de respectivul Audi TT. Masina de origine germana, pe care olandezul Robby spera sa obtina suma de 5.500 de euro, potrivit Facebook Marketplace.

Audi TT cu lambo doors

Audi TT cu lambo doors

Audi TT cu lambo doors

Audi TT cu lambo doors

Audi TT cu lambo doors

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Audi TT cu lambo doors
mai multe
Publicat în categoria: Masini Tunate DATA PUBLICĂRII: 22 Octombrie 2018