Rocket Bunny creeaza body-kit-ul care iti va da fiori reci pe sira spinarii

Rocket Bunny creeaza body-kit-ul care iti va da fiori reci pe sira spinarii
  • Rocket Bunny Pandem a dezvoltat un pachet de tuning pentru Honda S2000
  • Acesta include bare sculptate, deflectoare de aer sau o buza fata din carbon
  • Pachetul va fi disponibil incepand de luna viitoare
Distribuie pe Facebook

Kei Miura, geniul din spatele proiectului Rocket Bunny Pandem, a desenat cel mai extrem pachet de tuning de pana acum destinat exclusiv Hondei S2000. Acesta va putea fi comandat incepand de luna viitoare.

Rocket Bunny Pandem, Rauh Welt Begriff sau Liberty Walk sunt trei tuneri a caror semnatura poate fi recunoscuta foarte usor chiar si de un necunoscator intr-ale tuning-ului. Cea mai recenta japoneza care sa se bucure de tratamentul unuia dintre acestia este Honda S2000, o masina care parca ieri a iesit de pe linia de productie.

Honda S2000 by Rocket Bunny Pandem

Pachetul gandit de japonezii de la Rocket Bunny Pandem pentru sportiva nipona nu este nicidecum discret, insa judecand dupa lucrarile din trecut, nici nu ne asteptam sa fie. Asadar, avem un body-kit aerodinamic, cu bare sculptate, prize de aer, deflectoare de aer, o buza fata din fibra de carbon, aripi evazate sau o aripa spate caracteristica tunerului, montata pe portbagaj.

Honda S2000 by Rocket Bunny Pandem

Fiind vorba despre o decapotabila, Kei Miura, geniul din spatele acestor opere de arta, a desenat si un roll cage pentru un plus de siguranta. Multumita acestor modificari, S2000-ul arata extrem de agresiv, si pregatit oricand de o etapa de drift sau de time-attack.

Honda S2000 by Rocket Bunny Pandem

Garda la sol a fost redusa cu ajutorul unei suspensii performante, iar judecand dupa marimea intercooler-ului, propulsorul de 2.0 litri VTEC nu este nicidecum stock. In cazul pietei din Europa, acesta dezvolta din fabrica 237 de cai putere la 8.300 de rotatii pe minut si 208 Nm cuplu la 7.500 de rotatii pe minut.

Honda S2000 by Rocket Bunny Pandem

Pachetul de tuning dezvoltat special de Rocket Bunny Pandem pentru Honda S2000 va debuta pe piata luna viitoare. Pretul este deocamdata necunoscut, insa cel mai probabil doritorii vor trebui sa scoata din buzunare cateva mii bune de euro. Daca ne intrebi pe noi, merita fiecare cent.

Honda S2000 by Rocket Bunny Pandem

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Honda S2000 by Rocket Bunny Pandem
mai multe