Rosul (cro)mat pare sa fie culoarea ideala pentru Mercedes-ul A45 AMG

Rosul (cro)mat pare sa fie culoarea ideala pentru Mercedes-ul A45 AMG
  • Cel mai nou tuning destinat Mercedes-ului A45 vine de la Folien Experte
  • Hot-hatch-ul german se lauda acum cu 435 de cai putere sub capota
  • Meniul continua cu folia rosie, jantele Brabus si suspensia coilover
Distribuie pe Facebook

Adaugam in meniu si un set de jante de la Brabus, plus o suspensie mai joasa cu cateva zeci de milimetri, iar modelul german devine mai spectaculos cu fiecare suprafata privita.

Lansat acum doi ani si jumatate - daca am calculat corect, primul hot-hatch din istoria celor de la Mercedes-Benz a starnit o adevarat nebunie cu liniile si formele caroseriei sale.

A45-ul AMG, caci despre el este vorba, nu avea sa se lase insa mai prejos nici la capitolul specificatii tehnice, motorul turbo de doi litri si 360 de cai putere completand perfect design-ul exterior.

Dar cum intotdeauna exista loc de imbunatatiri, nici hot-hatch-ul celor de la Mercedes-Benz nu face exceptie. Si a tot fost luat la modificat de-a lungul timpului de tot felul de companii de tuning, atat mari si famioase, cat si mici si necunoscute.

Mercedes A45 AMG by Folien ExperteMercedes A45 AMG by Folien Experte

Printre acestea se numara si Folien Experte, A45-ul trecut prin mainile germanilor remarcandu-se in special prin folia mata cu finisare cromata de culoare rosie, al carei pret se ridica la... 4.200 de euro.

Nici jantele Brabus ce incalta anvelope Pirelli nu vor trece insa neobservate, aparitia lor in peisaj simtindu-se inclusiv la nivelul portofelului - "multumita" costului de 4.500 euro.

Pe plan tehnic, suspensia KW angajata in schimbul a 3.000 euro pentru a reduce garda la sol si a-i insufla hot-hatch-ului Mercedes un plus de agresivitate se achita cu brio de minune, pachetul de tuning fiind desavarsit de doza extra de 75 CP.

Altfel spus, spre deosebire de restul exemplarelor stock, A45-ul imbunatatit de germanii de la Folien Experte gazduieste acum in compartimentul motor un total de - exact, ai citit / vazut bine!, 435 CP.

Secretul acestei reusite consta in optimizarea unitatii de control a motorului turbo de doi litri, filtrele de aer racing si sistemul de evacuare sport proaspat instalate fiind si ele de mare ajutor in atingerea pragului anterior mentionat. Cam mare totusi pretul modificarii: 7.117 euro.

Mercedes A45 AMG by Folien Experte

Mercedes A45 AMG by Folien Experte

Mercedes A45 AMG by Folien Experte

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Mercedes A45 AMG by Folien Experte
mai multe