Roush da startul comenzilor pentru noul JackHammer de 710 cai. Unitatea V8 este acum supraalimentata

Roush da startul comenzilor pentru noul JackHammer de 710 cai. Unitatea V8 este acum supraalimentata
  • Roush da startul comenzilor pentru Mustang JackHammer
  • Pachetul va fi replicat in 200 de exemplare
  • Numai Mustang-urile GT pot devenit JackHammer
Distribuie pe Facebook

Tunerul de casa al americanilor de la Ford a dat startul comenzilor pentru noul pachet de tuning dezvoltat special pentru legendarul Mustang. Botezat JackHammer, dupa fondatorul Jack Roush, acesta a fost prezentat in premiera la Salonul Auto de la New York.

Roush Performance a adus la New York cele mai recente proiecte ale sale, inclusiv noul Mustang JackHammer. Pachetul consta in cateva elemente estetice, inclusiv un set de jante negre cu aspect lucios, o buza supradimensionata pentru bara fata, aripa spate discreta si o grafica speciala.

Roush Mustang JackHammer

Cea mai mare modificare o regasim sub capota, iar cand spunem asta ne referim la compresorul Roush TVS 2650. Odata instalat, acesta cresterea puterea motorului V8 de 5.0 litri de la 450 la 710 cai putere si 827 Nm cuplu.

Roush Mustang JackHammer

Asadar, Roush poate transforma numai Mustang-urile GT intr-un JackHammer, insa vestea buna este ca poate face asta chiar daca masina ta are transmisia manuala cu sase trepte sau pe cea automata cu zece rapoarte introdusa odata cu facelift-ul.

Roush Mustang JackHammer

Intregul pachet costa de la 14.765 de dolari in sus, si poate fi deja comandat. Optional, clientii mai pot opta pentru un sistem de evacuare cu patru iesiri (activ sau nu), suspensie reglabila TrakPak (cea coilover este standard), scaune imbracate in piele, trusa de scule montata in portbagaj sau o nuca speciala pentru schimbatorul de viteze.

Roush Mustang JackHammer

Tunerul american a anuntat ca va construi numai 200 de exemplare Mustang JackHammer si ca fiecare va fi insotit de o garantie care se intinde pe o perioada de 5 ani sau 60.000 de mile (96.560 de kilometri).

Roush Mustang JackHammer

"JackHammer este o optiune ideala pentru impatimitii care vor senzatii tari la volanul unui Mustang care dezvolta o putere incredibila. Acest model este unica pentru ca inainte de a parasi atelierele noastre, instalam toate componentele necesare si adaptam capota pentru a putea gazdui compresorul R2650," a tinut sa precizeze Jack Roush Jr.

Roush Mustang JackHammer

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Roush Mustang JackHammer
mai multe