RS Trophy Killer: RENM dezvaluie noul Megane RS250 black edition

RS Trophy Killer: RENM dezvaluie noul Megane RS250 black edition
Uita de recent-lansatul Renault Megane RS Trophy! Tunerul australian cunoscut sub numele de RENM ne incanta cu un automobil mult mai impresionant, ce cuprinde in aceeasi propozitie termeni precum Renault Megane RS250 si 310 cai putere.
Distribuie pe Facebook

Botezata Renault Megane RS250 black edition, noua creatie a autralienilor de la RENM vine la pachet cu unitate de control optimizata, turbo intercooler, filtru de aer sport si un nou sistem de evacuare, rezultatul fiind imediat vizibil: magnificul 2.0 turbo ascuns sub capota dezvolta acum nu mai putin de 310 cai putere si 430 Nm! Din pacate, performantele raman momentan un mister, insa ne putem astepta ca acceleratia de la 0 la 100 km/h sa coboare sub pragul celor sase secunde.

Iar imbunatatirile nu se opresc aici. Hot hatch-ul francez cu aroma australiana se bucura si de prezenta unei suspensii coilover, ce coboara garda la sol cu aproximativ 35 milimetri, sistemul de franare fiind de asemenea modificat pentru a livra un maximum de performanta. La final, un set de jante ce masoara nu mai putin de 19 inci completeaza atractivul pachet, insa viitorii clienti pot opta si pentru modificari specifice iesirilor pe circuit - de exemplu, scaune racing echipate cu centuri de tip ham.

RS Trophy Killer: RENM dezvaluie noul Megane RS250 black edition RS Trophy Killer: RENM dezvaluie noul Megane RS250 black edition

Distribuie pe Facebook
mai multe