Rusii au terminat de tunat noul Porsche Panamera. Modelul german nu mai arata deloc asa cum il stiai

Rusii au terminat de tunat noul Porsche Panamera. Modelul german nu mai arata deloc asa cum il stiai
  • Cel mai nou tuning pentru Porsche Panamera vine de la rusi
  • Meniul TopCar Stingray GTR include numeroase modificari exterioare
  • Din peisaj nu lipsesc insa nici imbunatatirile interioare
Distribuie pe Facebook

Spoilerele fata si spate agresiv stilizate, extensiile proeminente de la nivelul aripilor laterale sau jantele din aliaj de dimensiuni generoase sunt doar cateva dintre elementele cheie ale pachetului Stingray GTR de la TopCar.

Organizat anul acesta in perioada 8 - 18 martie, Salonul Auto de la Geneva nu va fi doar un festival al modelelor de serie. De la fata locului nu vor lipsi, in cazul in care te intrebai, nici proiectele marilor companii de tuning ale planetei.

Un astfel de exemplu il reprezinta noul Stingray GTR de la TopCar, care are la baza hibridul Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid. Dupa cum reiese si din primele fotografii oficiale, acesta se remarca printr-un plus vizibil de sportivitate.

Spoilerele fata si spate agresiv stilizate, extensiile proeminente de la nivelul aripilor laterale sau jantele din aliaj de dimensiuni generoase nu sunt insa nici pe departe singurele modificari propuse de rusi. Numarul de magie continua la interior.

Mai precis, pasagerii automobilului german vor fi intampinati de piele bi-colora si cusaturi contrastante, combinate cu accente metalice si ornamente din carbon. Configuratia cu patru scaune individuale completeaza aspectul exclusivist.

Pana la acest moment nu a fost publicata niciun fel de informatie cum ca noul Stingray GTR de la TopCar ar oferi cateva imbunatatiri si sub capota. Nu ca hibridul Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid ar avea nevoie de asa ceva...

Livrat la pachet alaturi de un motor electric si unul pe benzina, automobilul companiei germane dezlantuie la apasarea pedalei de acceleratie nu mai putin de 680 CP. Drept urmare, sprintul 0 - 100 km/h dureaza 3.4 secunde.

In acelasi timp, viteza maxima se ridica la 310 km/h. Si mai interesant este insa consumul mediu de carburant: numai 2.9 litri la 100 de kilometri, daca este sa dam crezare celor inscrise in brosura oficiala a modelului modificat de rusi.

Porsche Panamera Stingray GTR de la TopCar

Porsche Panamera Stingray GTR de la TopCar

Porsche Panamera Stingray GTR de la TopCar

Porsche Panamera Stingray GTR de la TopCar

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Porsche Panamera Stingray GTR de la TopCar
mai multe