S-au intors in timp ca sa modifice acest Mustang. Cum arata acum muscle car-ul american

S-au intors in timp ca sa modifice acest Mustang. Cum arata acum muscle car-ul american
  • Cel mai nou proiect al companiei Shelby are la baza un Mustang din 1997
  • Modelul american a primit mai multe modificari vizuale specifice acelor ani
  • Sub capota regasim in schimb tehnologie actuala, cu supercharger si altele
Distribuie pe Facebook

Cel mai nou proiect de tuning al companiei Shelby are la baza, in mod surprinzator, nu un Ford Mustang de ultima generatie, ci un exemplar fabricat in urma cu aproximativ un deceniu.

Americanii de la Shelby s-au confruntat de curand cu o cerinta mai putin obisnuita: sa imbunatateasca atat performantele, cat si aspectul unui Mustang iesit de pe portile uzinei Ford acum zece ani.

De asemenea, clientul celebrei companii de tuning de peste Ocean a tinut mortis ca vechiul sau automobil sa pastreze design-ul tipic decadei 1990 dar, in acelasi timp, sa fie echipat cu tehnologie de ultima de ora.

Hibridul rezultat din aceasta combinatie de stiluri propune spoilere fata / spate usor restilizate, dar si praguri laterale proeminente, jante cu design in cinci spite duble sau un nou eleron pentru portbagaj.

Tot la capitolul modificari exterioare putem trece si nuanta visinie a caroseriei in doua portiere, pe care americanii de la Shelby au ales sa o combine cu mai multe dungi orizontale de culoare neagra.

In ceea ce priveste partea tehnica, vechiul Ford Mustang GT a primit din partea celebrei companii de tuning de peste Ocean un compresor mecanic marca Procharger, plus intercooler-ul de rigoare.

Nu inainte insa ca motorizarea cu opt cilindri in V si capacitate de 4.6 litri ascunsa sub capota sa fie reconstruita pentru ca dorintele pretentiosului client al muscle car-ului din '97 sa fie intru totul satisfacute.

La final, americanii de la Shelby au tinut sa schimbe una-alta si la nivelul cutiei de viteze, lista cu modificari incheindu-se alaturi de noi scaune, noi covorase si, nu in ultimul rand, noi instrumente de bord.

Chiar daca s-au declarat incantati de provocarea ivita, specialistii celebrei companii de tuning de peste Ocean nu sunt singuri ca vor mai realiza si cu o alta ocazie un astfel de proiect la comanda.

Ford Mustang GT de la Shelby

Ford Mustang GT de la Shelby

Distribuie pe Facebook
mai multe