S-au "jucat" in garaj cu noul Jeep Wrangler pana ce-au scos acest monstru

S-au "jucat" in garaj cu noul Jeep Wrangler pana ce-au scos acest monstru
  • Americanii scot primul Jeep Wrangler 6x6
  • Modelul este oferit de Bruiser Conversions
  • Sub capota regasim un motor V8 de 480 CP
Distribuie pe Facebook

Masina americana are acum o punte in plus fata de momentul parasirii liniei de productie, dar si un sistem de tractiune 6x6.

Inspirati de succesul proiectului Mercedes G63 AMG 6x6, baietii de la Bruiser Conversions au dat nastere unui pachet de tuning mai putin obisnuit pentru ultima generatie a off-roader-ului Jeep Wrangler.

Mai precis, masina americana a fost alungita, a primit o a treia punte, dar si o bena decorata cu lemn de stejar, rezultatul final fiind livrat alaturi de o garda la sol generoasa, plus un sistem de tractiune 6x6.

Jeep Wrangler 6x6

De altfel, pentru un maximum de performanta in afara soselelor, respectivul Jeep Wrangler a fost echipat inclusiv cu o suspensie speciala si un set de jante incalcate cu anvelope pe masura, de la Mickey Thompson.

Pentru a face fata noilor kilograme in plus, baietii de la Bruiser Conversions au instalat sub capota masinii americane un benzinar cu opt cilindri in V, de aproximativ 480 CP si provenienta Chevrolet Corvette.

Totodata, clientii care vor un Jeep Wrangler 6x6 in fata propriei case au si alte optiuni pentru propulsie, in persoana unui V8 apartinand celebrei familii de motoare Hemi ori un turbodiesel din seria Cummins.

Numeroase sunt si modurile in care masina americana poate fi modificata de catre compania de tuning anterior mentionata, configuratia a la Mercedes G63 AMG 6x6 reprezentand doar un exemplu in acest sens.

Ajungi la final, tinem sa reamintim ca pentru un off-roader 6x6 mai poti apela la Kahn Flying Huntsman, Hennessey VelociRaptor sau, daca banii nu sunt chiar o problema, la... extremul Devel Sixteen.

Jeep Wrangler 6x6

Jeep Wrangler 6x6

Jeep Wrangler 6x6

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (36) Poze Jeep Wrangler 6x6
mai multe