S-au pus pe tunat AUDI-ul Q7. Modelul german are acum mai multi cai putere si un bodykit latit

  • Versiunea Q7 50 TDI are acum peste 300 de cai putere
  • Pachetul include si un bodykit latit
  • Disponibil si pentru cateva versiuni de Q7 din prima generatie
Distribuie pe Facebook

Tunerul german ABT Sportsline a dezvoltat un pachet de tuning pentru Audi-ul Q7. Acesta include atat imbunatatiri tehnice, care cresc puterea motorului, dar si cateva modificari estetice.

Atunci cand vine vorba de modificarea modelelor din grupul VAG, nemtii de la ABT Sportsline sunt cei mai priceputi. Cel mai nou proiect al acestora este un pachet de tuning dezvoltat special pentru cea de-a doua generatie Audi Q7.

Audi Q7 50 TDI de la ABT

Masina din imagini este un Q7 50 TDI, ceea ce inseamna ca sub capota regasim un propulsor diesel de 3.0 litri capabil de 286 CP si 600 Nm cuplu. Cu atat a venit din fabrica, pentru ca acum unitatea V6 livreaza ambelor punti 330 de cai putere si 650 Nm cuplu. Din pacate, noile performante nu au fost anuntate.

Audi Q7 50 TDI de la ABT

Pachetul este completat, desigur, de un bodykit care include un bodykit latit. Optional, cei de la ABT pot echipa SUV-ul german cu cateva elemente din fibra de carbon, cum ar fi grila frontala sau aripa spate. In plus, jantele cu diametrul de 22 de inch sunt disponibile in trei variante.

Audi Q7 50 TDI de la ABT

Cateva accesorii din fibra de carbon pot fi intalnite si la interior, inclusiv pe volan, la nivelul bordului, pe selectorul transmisiei sau in partea inferioara a scaunelor.

Audi Q7 50 TDI de la ABT

Acest pachet de tuning este disponibil si pentru cateva versiuni de Audi Q7 din prima generatie. Spre exemplu, dupa resoftarea ECU-ului, ABT a reusit sa creasca puterea motorului de 3.0 litri TFSI de la 333 la 410 cai putere si pe cea a unitatii diesel de 3.0 litri TDI de la 272 la 325 de cai putere.

Audi Q7 50 TDI de la ABT

Audi Q7 50 TDI de la ABT

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Audi Q7 50 TDI de la ABT
mai multe