Sa-nceapa nebunia! Noul Ford Mustang primeste primul sau pachet de tuning

Sa-nceapa nebunia! Noul Ford Mustang primeste primul sau pachet de tuning
  • Compania Kris Horton (KH) modifica noul Ford Mustang
  • Pachetul de tuning vizeaza exclusiv aspectul vizual
  • Viitorii clienti pot opta si pentru o suspensie mai joasa
Distribuie pe Facebook

Desi nu va fi disponibil la vanzare mai devreme de sfarsitul acestui an, nici macar in Statele Unite ale Americii!, noul Ford Mustang a starnit deja interesul micilor si marilor companii de tuning ale planetei. O prima dovada in acest sens vine de la Kris Horton (KH), care promite numeroase imbunatatiri de ordin vizual pentru ultima generatie a legendarului muscle-car de peste Ocean.

Nebunia creata cu ocazia lansarii celei de-a sasea generatii a legendarului Ford Mustang continua astazi cu un nou episod. Desi se afla la luni bune distanta de aparitia sa in cadrul showroom-urilor din Statele Unite ale Americii, debutul pe Batranul Continent urmand a avea loc abia in cursul anului viitor, cea mai recenta reiteratie a muscle car-ului de peste Ocean se poate lauda deja cu aprinderea bataliei intre marile si micile companii de tuning ale planetei, din aceasta lupta reiesind deja un prim pachet cu imbunatatiri.

Ford Mustang by KH

Drept urmare, odata ce vor reusi sa puna mana pe propriul lor exemplar, posesorii noului Ford Mustang vor putea apela la specialistii Kris Horton (KH) pentru numeroase bunatati de ordin vizual, prelungirile proeminente atasate spoilerului fata, respectiv pragurilor laterale si extensiile uriase pentru aripi fiind dintre cele mai evidente. Cu toate acestea, suntem mai mult ca siguri ca nu vor trece neobservate nici prizele de aer aditionale, difuzorul spate redesenat sau eleronul incorporat in linia portbagajului, primul pachet de tuning din cariera celei de-a sasea generatii a legendarului muscle-car american culminand cu jantele de dimensiuni mai mult decat generoase, marca Forgiato, oferite in compania unei suspensii ce coboara garda la sol cu cateva zeci bune de milimetri.

Din pacate, cel putin pentru cei care apreciaza cifrele inscrise in fisa cu specificatii tehnice si performantele in general, meniul Kris Horton (KH) destinat noului Ford Mustang nu include pe lista sa cu ingrediente magice nici un fel de cresteri de putere. Nu la acest moment, cel putin. Totusi, cei peste 420 CP ascunsi sub capota versiunii V8 ar trebui sa fie arhisuficienti pentru orice sofer obisnuit...

Ford Mustang by KH

Distribuie pe Facebook
mai multe