Sa te pui cu acest Golf nu este o idee tocmai buna. Masina germana are o noua turbina si 60% mai multa putere

Sa te pui cu acest Golf nu este o idee tocmai buna. Masina germana are o noua turbina si 60% mai multa putere
  • Acest Golf R a primit de curand o noua turbina
  • Compacta Volkswagen se bucura si de alte modificari
  • Puterea maxima a motorului a crescut la 480 CP
Distribuie pe Facebook

Numeroase imbunatatiri au fost operate si la nivelul cutiei automate cu dublu ambreiaj, care ajuta automobilul de clasa compacta din Wolfsburg sa fie mai sprinten ca oricand.

Chiar daca se apropie cu pasi repezi de sfarsitul carierei sale, cea de-a saptea generatie a modelului Volkswagen Golf ramane in continuare una dintre masinile favorite ale marilor companii de tuning de pe Batranul Continent.

Iar astazi este randul olandezilor de la TVS Engineering sa ne arate cum si ce modificari ii pot aduce automobilului de clasa compacta din Wolfsburg, acestia preferand sa lucreze cu versiunea de inalta performanta R.

Scurt si direct la subiect, pachetul de tuning debuteaza in cazul de fata cu o noua turbina pentru motorul 2.0 TSI, care dezvolta acum nu mai putin de 480 de cai putere - un plus de 180 CP comparativ cu varianta standard.

Lista cu bunatati mai cuprinde, de asemenea, si un intercooler mai mare, dar si o admisie mai eficienta, numeroase imbunatatiri fiind operate inclusiv la nivelul cutiei automate cu dublu ambreiaj, cunoscuta sub denumirea DSG.

Nu exista, din pacate, niciun fel de informatie cu privire la performantele acestui Volkswagen Golf R, insa vestea buna este ca automobilul de clasa compacta din Wolfsburg ne invita la un test de acceleratie pe Autobahn.

Distribuie pe Facebook
mai multe