Sa vezi si sa nu crezi. Golf-ul cu motor de 1200 CP si cutie DSG accelereaza mai repede decat orice Bugatti

Sa vezi si sa nu crezi. Golf-ul cu motor de 1200 CP si cutie DSG accelereaza mai repede decat orice Bugatti
  • Cel mai nebun Golf de generatie a doua vine de la Boba Motoring
  • Automobilul german are 1200 CP, cutie DSG si tractiune integrala
  • Sprintul pana la 100 km/h dureaza mai putin de doua secunde
Distribuie pe Facebook

Printre cele mai notabile performante ale compactei germane se numara inclusiv o viteza de top... care depaseste 340 de kilometri pe ora.

Aproximativ 210 cai putere si putin peste 250 Nm. Sunt elementele care au impins generatia cu numarul doi a modelului Volkswagen Golf pe harta celor mai impresionante hatchback-uri de la inceputul anilor '90.

La mai bine de un deceniu si jumatate de la momentul lansarii editiei speciale G60 Limited, compacta producatorului german revine pe buzele tuturor. Datorita unor performante care fac de ras chiar si un... Bugatti Chiron.

O creatie a companiei Boba Motoring, acest Volkswagen Golf Mk2 gazduieste in compartimentul motor o unitate turbo de doi litri si minimum 1.200 CP. Unitate care lucreaza alaturi de o cutie DSG in sase rapoarte.

In plus, pentru o doza extra de performanta, respectiva compacta nu duce nici macar lipsa sistemului de tractiune integrala. Este, de altfel, si unul dintre motivele pentru care sprintul de la 0 la 100 km/h dureaza 1.8 secunde.

Pentru rezolvarea ecuatiei 0 - 200 km/h, generatia cu numarul doi a modelului Volkswagen Golf are nevoie de doar 4.8 secunde dupa tratamentul Boba Motoring. Exista oare ceva mai impresionant din acest punct de vedere?

Totodata, mai spun germanii, compacta lor - care cantareste undeva in jurul a 1.180 de kilograme fara sofer, parcurge sfertul de mila in exact 8.47 secunde si depaseste 340 km/h cu pedala de acceleratie la podea.

Distribuie pe Facebook
mai multe