Sageata Albastra. Noul BMW M6 de la G-Power are 740 CP si sprinteaza pana la 325 km/h.

Sageata Albastra. Noul BMW M6 de la G-Power are 740 CP si sprinteaza pana la 325 km/h.
  • G-Power anunta un nou tuning pentru BMW-ul M6 Gran Coupe
  • Compania germana ofera pana la 740 CP si 975 Nm
  • Meniul continua cu o noua suspensie, plus jante pe 21"
Distribuie pe Facebook

Nimeni nu a fost pana acum auzit plangandu-se de performantele noului BMW M6 Gran Coupe, insa G-Power nu crede in perfectiunea de fabrica si vine cu propria versiune a modelului bavarez in patru usi.

Il recunosti dupa capota alungita a motorului si cele patru usi ale caroseriei. Spoilerele agresiv stilizate si evacuarea cvadrupla sunt insa detaliile care separa un banal BMW Seria 6 Gran Coupe de marele M6.

Diferentele majore continua la nivel de propulsie, acolo unde cel din urma propune un potent V8 bi-turbo de 4.4 litri si 560 CP. Sau, daca vrei, necesarul pentru un 0 - 100 km/h in doar 4.2 secunde.

Oricat de impresionant ar putea parea la prima vedere, adevarul este ca exista anumite voci din industria tuningului care sustin ca automobilul bavarez de inalta performanta are nevoie de si mai multa putere.

BMW M6 Gran Coupe de la G-Power

Pe aceasta exclusivista lista se inscrie si compania G-Power, care anunta astazi trei pachete diferite pentru a transforma noul BMW M6 Gran Coupe intr-un adevarat supercar cu patru portiere.

Avem, pentru inceput, optiunea Bi-Tronik 2, capabila sa urce valorile maxime ale propulsorului V8 bi-turbo de 4.4 litri anterior mentionat cu aproximativ 90 CP si 130 Nm, pana la 650 cai putere si 830 Newton-Metri.

Urmeaza apoi tratamentul Bi-Tronik 5 V2, unde ECU-ul pregatit de specialistii din Autenzell este livrat alaturi de un sistem de evacuare modificat pentru 700 CP si 905 Nm.

BMW M6 Gran Coupe de la G-Power

Cea mai puternica versiune a modelului bavarez de inalta performanta adopta unitatea Bi-Tronik 2 V3 si o evacuare realizata cap-coada din titan, rezultatele din cazul de fata traducandu-se prin 740 CP si 975 Nm.

Echipat cu acest pachet, noul BMW M6 Gran Coupe are nevoie de numai 10.5 secunde pentru a accelera de la 0 la 200 km/h, acul vitezometrului continuandu-si apoi incursiunea pana la 325 kilometri pe ora.

Intr-un final, compania G-Power anunta si tips-uri imbracate in fibra de carbon, jante forjate pe 21 inch, dar si diverse imbunatatiri pentru suspensia sport a noului BMW M6 Gran Coupe.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze BMW M6 Gran Coupe de la G-Power
mai multe